Astro

Rakovi danas "šire dobre vibracije", Škorpije su uzbuđene zbog promena na poslu, Ribama prijatelji pomažu da završe sve obaveze

Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj četvrtak?

22.04.2021. - 06:30h
Rakovi danas 'šire dobre vibracije'
Rakovi danas "šire dobre vibracije"foto: Soloviova Liudmyla/Shutterstock

OVAN

Danas vam okolnosti idu na ruku i neke prilike će se otvoriti iako im se niste nadali. Pred vama je dan prepun mogućnosti, ali morate voditi računa o svojim potezima, da ne biste pokvarili ove šanse. Partner i vi jedno drugom možete prirediti lepa iznenađenja.

BIK

Imaćete mali problem da se uskladite sa saradnicima. Vi ste veoma aktivni i želite da se neke stvari okončaju što pre, dok će drugi imati ležeran pristup. Očekujete previše od voljene osobe. Razmislite šta je ono što vi dajete, a šta ono što tražite od druge strane.

BLIZANCI

Danas je pravi momenat da rešite neka bitna pitanja, ali i da ispravite eventualne greške i propuste iz prethodnog perioda. Partner vam na nežan i opušten način ukazuje na neka vaša lošija ponašanja. Razmislite o njegovim rečima, shvatićete da je u pravu.

RAK

Vaše dobro raspoloženje je zarazno i unećete pozitivne iskre i optimizam u odnos sa kolegama. Plodonosan poslovni dan. Voljenoj osobi pokažite kolika je snaga vaših emocija prema njoj. Druga strana će biti više nego voljna da vam uzvrati.