Astro

VELIKI LJUBAVNI VODIČ: 4 idealna partnera za svaki HOROSKOPSKI ZNAK!

Device su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom, zato su Bikovi njihovi idealni partneri. Ljubavna veza između Blizanaca i Lava je vrlo strastvena. Oni maksimalno uživaju jedan u drugom...

19.04.2021. - 20:00h
Koji znak najviše odgovara vašem horoskopskom znaku?
Koji znak najviše odgovara vašem horoskopskom znaku?foto: G-Stock Studio/Shutterstock

Ovnu najviše odgovaraju Vodolija, Blizanci, Lav i Strelac

Ovan i Vodolija

Vodolija voli nezavisnost i žestoka je isto kao i Ovan, ali iako trzavica uvek ima oni jednostavno ne mogu jedno bez drugog, jer se privlače poput magneta. Do problema jedino može doći ako Ovan poželi da dominira u vezi što mu ponosna i nezavisna Vodolija nikada neće dozvoliti. Da bi održali vezu, jedno od njih mora malo da popusti i nauči da živi u kompromisu.

Ovan i Blizanci

Ova veza je uvek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti. Blizanci i Ovan su neumorni, aktivni i uvek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No ova veza može doći u iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebalo da nauče da je vođstvo važno Ovnu i trebalo bi da ga puste da on "diktira u vezi" i bira mesta na koja će ići. Ova veza je savršena jer se međusobno nadopunjuju. Ovan je dramatičan i inteligentan, a Blizanci svestrani i genijalani.

Ovan i Lav

Ova dva znaka su veoma ekscentrična i strastvena. Savršeno se slažu i nadopunjuju u krevetu. Vezu će začiniti svojim neodoljivim smislom za humor koji poseduju. No problemi će se javiti kada Ovan oseti da je prestao da dominira, dok Lav potajno priželjkuje tu ulogu. Ako izbegnu taj sukob i dogovore se kompromisno, ova veza mogla bi brzo da se pretvori u brak jer vladaju velika međusobna ljubav, poštovanje i odanost. Uvek će biti posvećeni jedno drugom i učiniti sve da veza uspe. Velika upornost koju poseduju garantuje im stabilan brak u budućnosti.

Ovan i Strelac

Ova ljubavna priča ima veliki potencijal. Ovan je intenzivniji, dok je Strelac željan zabave. Oba znaka su emocionalno i fizički jaka i spremna na kompromise. Odlazak na planinarenje ili vožnju biciklom uvek će u njima pobuditi takmičarski duh kome su oboje skloni. Ipak, trebalo bi da pripaze da svoj takmičarski duh ne iskoriste negde drugde i ne otplove u neke druge vode, jer Ovnovi nikada ne bi mogli da oproste prevaru.

Biku najviše odgovaraju Rak, Devica, Ribe i Jarac

Bik i Rak

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole da pružaju neograničenu ljubav koju Rak neizmerno ceni. Rak želi da bude voljen, cenjen i zaštićen ,što ovaj znak može bez ikakvog problema može da mu pruži. Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu porodice i prijatelja uz koje se najbolje opuštaju. Kada se spoje mogu da budu sigurni da će njihova ljubav uvek cvetati.

Bik i Devica

Device su poznate po svojoj praktičnosti i težnji za savršenstvom, zato su Bikovi njihovi idealni partneri, jer su u stanju da ispune njihove visoke standarde. Oboje su vrlo romantični i uživaće u večerama uz sveće i dugim šetnjama po parku. No problem može da se javi kad Bik izgubi interes za uvek savršenom Devicom. Ako uspešno izbegnu taj problem, njihova veza može dugo da potraje.

Bik i Jarac

Ova dva znaka savršeni su jedan za drugog. Vrlo su temeljiti i čak kad se zaljube ne gube glavu. Najvažniji su im porodica i dom, pa se i Bik i Jarac vrlo brzo mogu odlučiti za stvaranje porodice i zajedništva. Poštovanje, uzajamna ljubav i iskrenost su osobine koje cene i jedan i drugi. Jedini problem s kojim mogu da se susretnu je rutina, čega se oboje plaše.

Bik i Ribe

Veza između Bika i Riba je vrlo skladna. Oboje su opušteni i vole da uživaju u malim trenucima. Bik ceni romantičnost i nežnost koju pronalazi u Ribama, dok je Ribama najvažnija stabilnost i sigurnost koje im pruža Bikov zagrljaj. Kako vreme u vezi ovo dvoje prolazi, tako oni postaju prisniji i između njih se pre svega rađa prijateljstvo, a tek onda veza.

Blizancima najviše odgovaraju Lav, Ovan, Vodolija i Vaga

Blizanci i Lav

Ljubavna veza između Blizanaca i Lava je vrlo strastvena. Oni maksimalno uživaju jedan u drugom. Obožavaju romantiku i to je ono što ih spaja pre svega. Lav će uvek naglasiti svoju nesebičnu ljubav prema Blizancima. Problem u ovoj vezi može da se javi kada Lav oseti ljubomoru na preterano koketiranje Blizanaca. Zbog toga će Blizanci morati prilično da se potrude kako bi udovoljili svim prohtevima zahtevnog Lava. Ova strastvena veze između dve vatre vrlo često rezultira brakom.

Blizanci i Ovan

Ova veza je uvek strastvena, a vežu ih zajedničke aktivnosti. Blizanci i Ovan su neumorni, aktivni i uvek traže pustolovine na kojima će proširiti svoje znanje. No ova veza može doći u iskušenje kada se Ovnu oduzme uloga vođe. Blizanci bi trebalo da nauče da je vođstvo važno Ovnu i trebalo bi da ga puste da on "diktira u vezi" i bira mesta na koja će ići. Ova veza je savršena jer se međusobno nadopunjuju. Ovan je dramatičan i inteligentan, a Blizanci svestrani i genijalani.

Blizanci i Vaga

Ova dva znaka savršen su par. Poseduju sve što im je potrebno za čvrstu i stabilnu vezu. Oboje su strastveni i nikada nisu ljubomorni na postupke svog partnera. Nikada neće ograničiti slobodu jedan drugom, već imaju uzajamno poverenje jedan u drugog. Problem će nastati onda kada izgube to poverenje. Kad se to dogodi, vrlo teško će ga ponovno vratiti. Do tada će ovo dvoje uživati u ljubavnoj idili.

Blizanci i Vodolija

Vodolija je puna iznenađenja i naglih promena koje savršeno odgovaraju jednom Blizancu. Promenljivi Blizanac teško će se prilagoditi čvrstim stavovima Vodolije. Vole da se druže i imaju veliki broj prijatelja što će ljubomornoj Vodoliji teško pasti. Vrlo verovatno će se dobro slagati u krevetu, ali može doći do nedostatka strasti. Ova veza verovatno će se jednog dana pretvoriti u šarmantni brak.

Rak se najbolje slaže sa Škorpijom, Ribama, Bikom i Devicom

Rak i Bik

Bikovi i Rakovi vrlo su kompatibilni što se tiče ljubavnog odnosa jer su Bikovi poznati po tome da vole da pružaju neograničenu ljubav koju Rak neizmerno ceni. Rak želi da bude voljen, cenjen i zaštićen ,što ovaj znak može bez ikakvog problema može da mu pruži. Oboje obožavaju tihe i mirne večere u krugu porodice i prijatelja uz koje se najbolje opuštaju. Kada se spoje mogu da budu sigurni da će njihova ljubav uvek cvetati.

Rak i Devica

Devica daje Raku emocionalnu sigurnost koja mu je potrebna, a Devica obožava osećaj da je u sigurnim rukama. Ovo dvoje uživaju u tome što nadopunjuju jedno drugo te će vrlo brzo razviti zavisnost jedno o drugom. Ono što čini ovu vezu tako čvrstom je to da su sposobni da dokažu međusobnu ljubav i to će pokazati u svakoj prilici. Ljubav iz njih jednostavno pršti.

Rak i Škorpija

Ova veza ima veliki potencijal. Problem se može javiti kada Škorpija shvati da je Rak previše emotivan za nju i da pažnja, koju mora da mu posveti, počinje da je guši. Ako Škorpija prepozna razlog za Rakovu ljubomoru, brzo će se primiriti jer je gubitak voljene osobe za nju prestresan. Škorpija mora da bude svesna da u ovoj vezi ne sme da bude preoštra na jeziku, jer će se emocionalni Rak povući i ovoj vezi brzo će doći kraj. Ako obe strane pređu preko svojih ponosa i tvrdih stavova ova veza će uspeti i biti vrlo strastvena.

Rak i Ribe

Ova ljubavna veza puna je turbulencija. Isprva se čini idealnom no kasnije dolazi do nedostatka strasti i zasićenja. Poznato je da je Rak prevrtljiv i tu nema pomoći. Oboje žive u svom začaranom svetu i retko kad na život gledaju realno i otvorenih očiju. Zbog svojih ružičastih naočara kojima gledaju na svet, ovaj par će imati velikih problema. Da bi odnos uspeo jedan od partnera mora da bude realniji, jer je ova veza u suprotnom osuđena na propast.