Astro

Kuća vam je puna stvari koje privlače tugu i nesreću? OČISTITE JE! Rak da se reši krnjih šolja, Lavovi nek unesu cveće

Domaćice tradicionalno obavljaju generalno čišćenje tri puta godišnje: u jesen, pred Novu godinu i na proleće. Ovo poslednje je možda najvažnije, jer upravo ono dovodi do obnove - u kući, životu, duši. A zvezde će vam otkriti šta treba da uradite kako se čišćenje ne bi svodilo na banalno brisanje prašine, već zaista otvorilo put ka novim i pozitivnim stvarima u životu.

19.04.2021. - 15:00h
Rešite se nepotrebnih stvari
Rešite se nepotrebnih stvarifoto: Roman Samborskyi/Shutterstock

Ovan

Ovaj vatreni znak ima jednu lošu osobinu - teško se odriče stvari. Uključujući i one koji nisu baš najkorisnije. Astrolozi savetuju da ove godine ne vučete negativan teret sa sobom. Spalite pisma bivših, uklonite zajedničke fotografije - otarasite se svega što donosi tugu. Kad nešto odstranimo, pravimo prostor za nešto novo, kao što je na primer nova ljubav.

Bik

Biku je veoma stalo do doma i do svog izgleda, uvek su u toku sa modnim trendovima, bilo da se radi o dizajnu enterijera, šminkanju ili odeći. Ali imaju jednu slabost - Bik ima tendenciju da kupuje previše. Ovog proleća treba da se oslobodite stvari koje ne koristite. Tako ćete stvoriti novu, stabilniju osnovu za uspeh.

Blizanci

Svi vole Blizance zbog njihove vesele naravi i spontanosti. Ali ista spontanost ima negativnu stranu - "tera" ih na nepromišljene kupovine. Ovog proleća Blizanci treba da se saberu i reše svega bespotrebnog. Treba da ostavite samo one stvari koje vam zaista nešto znače u životu - to će vam olakšati da napredujete ka svom cilju.

Rak

Rakovi su kućni tipovi, njihov dom uvek je prijatno uređen. Ali tolika ljubav prema kući predstavlja i opasnost za ovaj znak. Teško se rastaju od stvari, čak i od nepotrebnih. Osnovno je pravilo - ako nešto nema svoju svrhu, otarasite ga se. Vreme je da se jednom zauvek oprostite od svih pokvarenih aparata, okrnjenih šolja, starih satova koji ne rade i dotrajale garderobe.