Ovnovi su OVOG PONEDELJKA sami krivi za problematiku na poslu; Lavovivima neko menja dogovore; Rakovi konfuzni i napeti!

Početak nove nedelje nagoveštava brojne zavrzlame...

Ilustracija, foto: Depositphotos/anyaberkut
Ilustracija, foto: Depositphotos/anyaberkut
.

OVAN

Možda ste i sami krivi za problematiku koja je trenutno aktuelna na poslu. U svakom slučaju, teško ćete se fokusirati na obaveze koje morate obaviti, jer vam razmišljanja i brige stalno odvlače pažnju. U emotivnim relacijama dosta intenzivno. Napetost, posesivnost.

BIK

Planovi su danas podložni promenama, pa se nemojte vezivati za njih. Budite spremni da u svakom trenutku možete biti primorani da se okrenete drugim obavezama. Teško uklapanje što se vremena tiče sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI

Neophodna vam je podrška od strane najbližih kolega, pa se potrudite da imate danas dobru i korektnu komunikaciju sa njima. Mnogo sitnih obaveza vas iscrpljuje. Emotivni partner se po vašem mišljenju ponaša suviše opušteno u kontaktima sa suprotnim polom.

RAK

Vrlo intenzivan i ispunjen dešavanjima dan. Pripremite se na užurbanost i povremenu konfuziju i napetost. Zadržite hladnu glavu – sve možete završiti na vreme. U ljubavi sve previše analizirate, u svaki partnerov postupak ili reči sumnjate. Ne stvarajte sebi glavobolju.

.

LAV

Može doći do promena u dogovorima. Pokušajte da se prilagodite novonastalim okolnostima. Pored velikog broja obaveza, moguće je da ćete morati da završite i neke lične – koje se vezuju za člana porodice ili emotivnog partnera. U ljubavi – danas ravna crta.

DEVICA

Dosta ste usredsređeni na obaveze, ali ćete se truditi da i onima koji vas pitaju za savet ili pomoć izađete u susret. Vrlo korektni dogovori sa saradnicima i poslovnim partnerima. Jedna osoba počinje da odgovara na signale koje joj šaljete. Dobra komunikacija.

VAGA

Trudićete se da imate korektne međuljudske odnose u kolegijalnom okruženju. Dosta sitnih obaveza – rešavajte ih na vreme i nemojte ih nagomilavati. Sa voljenom osobom može povremeno dolaziti do napetosti u komunikaciji, ali ćete se truditi da to brzo izgladite.

ŠKORPIJA

Ovaj dan doneće vam dosta intenzivnu komunikaciju i u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Neke stvari koje već dugo prećutkujete sada ćete se konačno osmeliti i da kažete. Jednostavno – više ne želite da funkcionišete kao do sada…

.

STRELAC

Pokušavaćete da smirenošću i posvećenošću savladavate promene koje se dešavaju i u planovima, ali i u obavljanju poslovnih obaveza. Povremeno se može javljati neraspoloženje i osećaj da je sve prebačeno na vas. Zamišljenost u odnosu sa voljenom osobom.

JARAC

Dosta naporan prvi deo dana, povremeno tenzija najviše iz razloga što je teško usaglasiti se sa poslovnim saradnicima i kolegama. Nemoje odustajati od zacrtanih planova. Dobar je momenat da ugovorite susret sa osobom koja vas zanima. U postojećim odnosima sklad i zadovoljstvo.

VODOLIJA

Morate se prilagoditi ljudima sa kojima dolazite u kontakt, ako želite da iole ostvarite deo planova, ali će se to pokazati kao naporan zadatak. Nerazumevanje i nespremnost da vam drugi izađu u susret, može se preneti i u ljubavni plan. Mogućnost distanciranja od emotivnog partnera.

RIBE

Iako se vi lično osećate dobro, poslovni segment neće funkcionisati najbolje. Moguće je da je to zbog preteranih zahteva od strane onih sa kojima radite. Osećate promenu u odnosu sa voljenom osobom, ali još uvek niste sigurni šta ona konkretno donosi.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/