Astro

Ovnovi su OVOG PONEDELJKA sami krivi za problematiku na poslu; Lavovivima neko menja dogovore; Rakovi konfuzni i napeti!

Početak nove nedelje nagoveštava brojne zavrzlame...

19.04.2021. - 06:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos/anyaberkut

OVAN

Možda ste i sami krivi za problematiku koja je trenutno aktuelna na poslu. U svakom slučaju, teško ćete se fokusirati na obaveze koje morate obaviti, jer vam razmišljanja i brige stalno odvlače pažnju. U emotivnim relacijama dosta intenzivno. Napetost, posesivnost.

BIK

Planovi su danas podložni promenama, pa se nemojte vezivati za njih. Budite spremni da u svakom trenutku možete biti primorani da se okrenete drugim obavezama. Teško uklapanje što se vremena tiče sa emotivnim partnerom.

BLIZANCI

Neophodna vam je podrška od strane najbližih kolega, pa se potrudite da imate danas dobru i korektnu komunikaciju sa njima. Mnogo sitnih obaveza vas iscrpljuje. Emotivni partner se po vašem mišljenju ponaša suviše opušteno u kontaktima sa suprotnim polom.

RAK

Vrlo intenzivan i ispunjen dešavanjima dan. Pripremite se na užurbanost i povremenu konfuziju i napetost. Zadržite hladnu glavu – sve možete završiti na vreme. U ljubavi sve previše analizirate, u svaki partnerov postupak ili reči sumnjate. Ne stvarajte sebi glavobolju.