Astro

Lavovi se posvećuju sebi, Ovnovi porodici, Device prijateljima... A jedan znak će ove nedelje imati uspeha na svakom polju!

Tranzitni Mesec uticaće na sve znakove ove nedelje. Kakav će biti iz astro ugla dan, proverite u nastavku.

18.04.2021. - 06:30h
Vreme za razmišljanje
Vreme za razmišljanjefoto: Antonio Guillem / Shutterstock

OVAN

Polje doma i porodice naglašeno je tranzitom Meseca, pa će vam svakako odgovarati da se posvetite ukućanima ili da jednostavno uživate u svom domu. Dobar je trenutak da se opustite u okruženju nekih dragih osoba.

BIK

Mesec tranzitira kroz vaše polje pokreta, komšiluka, kratkih putovanja, dogovora – pa ovaj dan svakako iskoristite da budete aktivni. Dobra komunikacija sa svima sa kojima dođete u kontakt, pa je pravo vreme da se dogovorite sa osobama koje želite da vidite.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec je u polju hrane, novca, ličnih vrednosti pa bih vam preporučila da sa onima koje volite provedete što više vremena. Malo ste hedonistički raspoloženi, pa će vam kontakt sa osobom koju volite doneti neke izvanredne i vrlo intenzivne momente.

RAK

Mesec danas tranzitira kroz vaš znak, pa ste svakako spremni da budete u centru pažnje. Osećate se odlično, topli ste i otvoreni prema onima sa kojima dođete u kontakt i danas je izvrstan dan da pojačate postojeću emotivnu konekciju.