Lavovi se posvećuju sebi, Ovnovi porodici, Device prijateljima... A jedan znak će ove nedelje imati uspeha na svakom polju!

Tranzitni Mesec uticaće na sve znakove ove nedelje. Kakav će biti iz astro ugla dan, proverite u nastavku.

Vreme za razmišljanje, foto: Antonio Guillem / Shutterstock
Vreme za razmišljanje, foto: Antonio Guillem / Shutterstock
.

OVAN

Polje doma i porodice naglašeno je tranzitom Meseca, pa će vam svakako odgovarati da se posvetite ukućanima ili da jednostavno uživate u svom domu. Dobar je trenutak da se opustite u okruženju nekih dragih osoba.

BIK

Mesec tranzitira kroz vaše polje pokreta, komšiluka, kratkih putovanja, dogovora – pa ovaj dan svakako iskoristite da budete aktivni. Dobra komunikacija sa svima sa kojima dođete u kontakt, pa je pravo vreme da se dogovorite sa osobama koje želite da vidite.

BLIZANCI

Tranzitni Mesec je u polju hrane, novca, ličnih vrednosti pa bih vam preporučila da sa onima koje volite provedete što više vremena. Malo ste hedonistički raspoloženi, pa će vam kontakt sa osobom koju volite doneti neke izvanredne i vrlo intenzivne momente.

RAK

Mesec danas tranzitira kroz vaš znak, pa ste svakako spremni da budete u centru pažnje. Osećate se odlično, topli ste i otvoreni prema onima sa kojima dođete u kontakt i danas je izvrstan dan da pojačate postojeću emotivnu konekciju.

.

LAV

Današnji dan iskoristite da budete okrenuti sebi. Vreme je da napravite određenu retrospektivu i da razmislite šta biste u narednim danima mogli uraditi, ne samo vezano za poslovni segment, već i za pitanja emocija koja vas donekle muče.

DEVICA

Tranzitni Mesec je danas u polju vaših prijatelja i druženja, pa je ovo više nego dobro vreme da se posvetite kontaktu sa njima. Provešćete se više nego dobro, i jedina „mana“ ovog dana jeste što biste mogli potrošiti neplanirano veliku sumu novca...

VAGA

Energija ovog dana vam ne odgovara u potpunosti, jer ćete biti iscrpljeniji nego inače. Možda će vam biti potrebno više odmora i bilo bi dobro da se posvetite sebi i da pokušate da se relaksirate. Iako je između vas i partnera sve u redu, kod vas postoji pritajeno nezadovoljstvo.

SKORPIJA

Ovaj dan će biti jedan od boljih u poslednje vreme. Šta god da poželite da uradite, ići će vam od ruke, a okolnosti će se nameštati tako da vam „otvaraju vrata“ za ono što želite. U ljubavi – potpuni sklad i razumevanje sa voljenom osobom.

.

STRELAC

Neke promene u planovima koje će se dogoditi neće vam prijati, ali ćete pokušati da se uklopite u njih. Vama bi više prijalo da se odmorite, ali će vas situacije vući na pokret i na aktivnosti. Ipak, nećete moći da se požalite – bićete zadovoljni što ste poslušali druge.

JARAC

Tranzitni Mesec je u polju vaših ozbiljnih partnerstava i najbolje bi bilo da današnji dan provedete u društvu osobe koje volite. Ako ste usamljeni, nikako ne sedite kod kuće – potrebno je da budete otvoreni za druženje. Videćete koliko ćete lako sklapati nova poznanstva.

VODOLIJA

Tranzitni Mesec nalazi se danas u polju vaše svakodnevice, a obzirom na to kakve aspekte pravi – sigurno je da ovo neće biti jedan od onih dosadnih dana...naprotiv....bićete okruženi nekim dragim licima, opustićete se i provesti bolje nego ikad!

RIBE

Odlično i podsticajno raspoloženje tokom celog dana. Tranzitni Mesec se nalazi u vašem polju ljubavi, zabave, flertovanja, sporta, lepih i lakih okolnosti. Potrudite se da u kontaktu sa osobama koje volite do maksimuma iskoristite ove trenutke.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/