Astro

Škorpije beže, ali ih obaveze stižu, Jarčevi popuštaju pred zahtevima partnera, Vage su na sedmom nebu...

Mnogi znakovi horokopa će danas uvideti da nije pravi trenutak da se poslovi i obaveze privedu kraju. Ipak, neki će to potisnuti i potpuno se prepustiti ljubavi. Da li su i vas upisali na ovu astro ljubavnu listu, proverite!

17.04.2021. - 06:30h
LJubavni izazovi
LJubavni izazovifoto: G-Stock Studio/Shutterstock

OVAN

Teško ćete danas uklapati poslovne sa privatnim obavezama. Ako pokušavate da se usmerite na obe strane, verovatno ćete samo napraviti pometnju. Više će vam odgovarati da sa voljenom osobom provedete miran dan kod kuće.

BIK

Sigurno je da ste u prethodnim danima nešto vezano za poslovne obaveze otaljali, zaboravili, ili napravili veći propust. Sada ćete morati da ispravljate i to pod pritiskom da što pre obavite posao. Blaga nervoza u odnosu sa voljenom osobom, ne preterujte u nekim izjavama.

BLIZANCI

Poslovni segment će se pokazati kao mesto nesporazuma, sukoba, velikog truda a slabih rezultata. Mnogo bolja dešavanja vezana su za emotivni segment, jer će između vas i partnera biti naglašena strast i intenzivnost.

RAK

Ako biste mogli da se nađete na pet strana, to bi baš bilo fino. Dan će u tolikoj meri biti ispunjen dešavanjima, da će vam dolaziti da pobegnete od svega. Ne dozvolite da vas ovaj tempo izbaci iz takta i da dovede do tenzičnih momenata sa partnerom.