Zbog čega RASKIDAJU horoskopski znakovi: Lavovi ne vole STIDLJIVE, Škorpije preziru LAŽOVE...

Strelčevi su uvek u pokretu i ne mogu biti sa nekim ko je lenj i ne može da ih prati, a Vodolije izluđuju praktični ljudi koji ne razumeju njihove ekscentrične ideje i lude snove...

foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock
foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock
.

Ovan - posesivnost

Ne možete da podnesete posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni želite da imate svoj život izvan vašeg odnosa.

Takođe, vi želite da imate svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju, piše 24sata.hr.

Bik - nepoštovanje

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da će svako ko vas ne poštuje biti izbačen iz vašeg života.

Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci - rezerviranost

Ne možete biti s nekim ko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i treba vam partner koji je u stanju nositi se sa ovom vrstom društvenog pritiska.

Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj ličnosti.

Rak - zatvorenost

Ne možete biti sa nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni pa želite tu mogućnost razgovora s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena. Ne želite da skriva svoje tajne od vas.

Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti da vam pruži snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav - sramežljivost

Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete da budete ni sa nekim ko barem to neće pokušati. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam na neki način pružati izazov.

Ako ste sa nekim ko je sramežljiv i rezervisan, osećate se kao da nema uzbuđenja u vezi, pa vam je potrebna osoba koja ima smelosti.

Devica - neambicioznost

Vama su bitni karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje lične.

Ako ste sa osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite da razgovarate.

Vaga - negativnost

Vi ste pozitivni i uvek mislite kako je sutra bolji dan. Zato ne možete da podnesete negativnog ili dramatičnog partnera.
Volite da budete okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom, a veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

Škorpija - laganje

Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je verovatno najbrži način da vas neko izgubi, čak i ako je to samo banalna laž.

Vi cenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

Strelac - lenjost

Ne možete da budte sa lenjom osobom, vi ste uvek u pokretu i u potrazi za sledećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak s vama, verovatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega/nje.

Dakle, vi treba da pronađete nekoga ko je energičan kako bi upotpunili svojbrzi način života.

Jarac - neodgovornost

Ne možete biti s nekim ko ne zna kako biti odgovoran ili sa nekim ko ne zna šta želi. Vi znate šta želite i uvek to i dobijete, pa želite nekoga ko se može brinuti za vas, jer vi uvek vodite brigu o svima ostalima.

Zato nikada nećete trpeti neodgovornog partnera, jer ćete uvijek osećati kao da ste vi onaj koji se brine za vas oboje

Vodolija - praktičnost

Kako možete da govorite o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete da budete sa nekim pragmatičnim ili sa nekim ko ne podstiče vašu kreativnu crtu.

Treba vam neko ko može sanjati sa vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razume.

Ribe - neosetljivost

Vrlo ste osetljivi i emocionalni čak i ako pokušate da prikažete to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaša osećanja je dovoljno dobar razlog da odete.

Ne možete biti s nekim ko je sebičan, treba vam neko ko ima veliko srce.