Astro

Zbog čega horoskopski znakovi RASKIDAJU VEZE: Lavovi ne vole STIDLJIVE, Škorpije preziru LAŽOVE...

Strelčevi su uvek u pokretu i ne mogu biti sa nekim ko je lenj i ne može da ih prati, a Vodolije izluđuju praktični ljudi koji ne razumeju njihove ekscentrične ideje i lude snove...

18.04.2021. - 20:00h
Samo ćuti...
Samo ćuti...foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV/Shutterstock

Ovan - posesivnost

Ne možete da podnesete posesivnost partnera jer ste izrazito nezavisni želite da imate svoj život izvan vašeg odnosa.

Takođe, vi želite da imate svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerisati nekoga ko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju, piše 24sata.hr.

Bik - nepoštovanje

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da će svako ko vas ne poštuje biti izbačen iz vašeg života.

Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak i u šali, pokaže nepoštovanje.

Blizanci - rezerviranost

Ne možete biti s nekim ko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i treba vam partner koji je u stanju nositi se sa ovom vrstom društvenog pritiska.

Neko ko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj ličnosti.

Rak - zatvorenost

Ne možete biti sa nekim ko je rezervisan i skriva neke stvari od vas. Vi ste emocionalni i intuitivni pa želite tu mogućnost razgovora s partnerom i pomoći mu ako prolazi kroz teška vremena. Ne želite da skriva svoje tajne od vas.

Neko ko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti da vam pruži snažnu emocionalnu vezu koju želite.

Lav - sramežljivost

Vi ste uvek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim ko vam krade tu pažnju, ne možete da budete ni sa nekim ko barem to neće pokušati. Vi ste samouvereni i želite partnera koji će vam na neki način pružati izazov.

Ako ste sa nekim ko je sramežljiv i rezervisan, osećate se kao da nema uzbuđenja u vezi, pa vam je potrebna osoba koja ima smelosti.

Devica - neambicioznost

Vama su bitni karijera i uspeh. Želite partnera koji je na istoj talasnoj dužini, koji shvata vaše ciljeve i snove, ali takođe ima i svoje lične.

Ako ste sa osobom koja je pasivna ili neambiciozna, uvek ćete osećati kao da nešto veliko nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite da razgovarate.