Astro

Venera od 14. aprila u Biku: Menja se situacija u ljubavi, ali i u vašem novčaniku

Venera je konačno izašla iz Ovna i ušla u znak Bika, što će doneti velike promene u ljubavi!

15.04.2021. - 09:36h
Mogu učvrstiti svoju vezu
Mogu učvrstiti svoju vezufoto: Vladyslav Spivak/Shutterstock

Od 21. marta, Venera je bila u Ovnu, što nas je ispunjavalo nemirnom energijom i nije nam dozvoljavalo da se smirimo u bilo kojoj sferi života! Sve se to promenilo u sredu, 14. aprila kada je ušla u Bika i tu će ostati  do 8. maja. Venera nam "naređuje" da usporimo, da zastanemo i da uživamo.

Intuicija će biti pojačana, a bez obzira na to u kom ste znaku rođeni, želećete samo dekadenciju i luksuz!

Slično će biti i u ljubavi, malo vam neće biti dovoljno. Ako ste tek na početku veze, sada je trenutak za romantiku i strast! Ako ste već dugo u vezi, otpustite kočnice i pustite da vas srce vodi.

Ko bi da se pazi tokom vladavine Venere u Biku, a to su oni koji inače previše troše. A ako često "bacate" pare, znajte da sve do 8. maja nije dobar period za velike troškove! Samokontrola vam neće biti najjača strana, a ukoliko baš ne možete da se uzdržite, stisnite zube i dajte veću svotu na nešto kvalitetno, umesto na više sitnih, a jeftinih stvari.

Venera u Biku tera nas i da progovorimo pre nego što razmislimo, a to nikako nije dobra ideja u ovom periodu! Možda ćete nekoga uvrediti, i uprkos činjenici da niste imali loše namere, biće vam potrebno baš mnogo vremena da biste se "oprali" u njihovim očima.

Tačno 18. aprila, moguće su i ozbiljnije svađe, pa do tog datuma pokušajte da posložite sve što vam nije jasno u nekom odnosu - nikako ne čekajte taj dan!

Izvor: mondo