Ovo su najkomplikovanije i najbolje KOMBINACIJE horoskopskih znakova MAJKI i ĆERKI

Retko koji porodični odnos je toliko intenzivan koliko onaj između majke i kćerke. Može biti protkan ogromnom ljubavlju, ali i brojnim prepirkama. Konstelacija horoskopskih znakova igra u tome važnu ulogu: jednako kao i kod ljubavnih veza, tako i u porodičnoj kombinaciji postoje parovi koji predivno funkcionišu zajedno – ali i oni kod kojih gotovo pa svakodnevno lete iskre…

foto: Depositphotos/deagreez1
foto: Depositphotos/deagreez1
.

Ove kombinacije horoskopskih znakova mame-ćerke sjajno funkcionišu zajedno:

Lav i Vodolija

Majka Lavica je rođena predvodnica. Prilično sigurno će sediti u školskom veću roditelja i boriti se za prava svog deteta. Međutim, ona može biti i jako zabavna. Zato ne bi trebalo da čudi da kćeru Vodoliju na prvi rok koncert odvede upravo mama koja će oduševljeno đueksati u publici. Mama Lavica uvek želi najbolje za svoje dete, ali mu i priznaje svoj slobodni prostor.

Rak i Rak

Kad misli na svoju majku, ćerka rođena u znaku Raka ispunjena je ponosom. Naime, mame Račice su vrlo društvene, s obe noge stoje čvrsto na zemlji, pa sa lakoćom obavljaju svoje poslove. Dok god to ne deluje (previše) zastrašujuće na kćerku, onda je ova kombinacija idealna, piše Miss.7.

Jarac i Škorpija

Škorpija je perfekcionista. Kad je reč o vaspitanju, želi da napravi sve kako treba i detaljno se priprema za tu ulogu. Čim dete ugleda svetlost dana, majke Škorpije osete snažnu ljubav koja ih potpuno preplavi. Zbog toga svojim kćerkama opraštaju manje i veće greške koje sebi nikada ne bi dopustile. Za Jarca je to idealna mešavina sigurnosti i slobode – koja im je jako potrebna.

Između ovih kombinacija često sevaju varnice:

Lav i Ribe

Osobe rođene u znaku Lava, vatrenom znaku, zahtevaju pažnje. Zbog toga se Ribe osećaju prestrašeno, jer radije vole svoj mir. Kako bi se zadovoljile potrebe majke i kćerke potrebno je jako puno strpljenja. Iako duboko u sebi osećaju ljubav jedna za drugu, njihov odnos isprepleten mnogobrojnim konfliktima.

Ovan i Devica

U ovoj konstelaciji susreću se vatreni znak (Ovan) i zemljani (Devica). DokDevica razmisli pre nego što deluje i promisli o prednostima i manama, Ovan će proleteti glavom kroz zid. To je jako naporno ako je majka rođena u znaku Ovna. Potrebno je puno, puno, puno razgovora – najbolje bi bilo pronaći zajednički hobi koji će ih povezati.

Rak i Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca moraju da imaju svoj slobodni prostor više nego drugi znakovi. Kad im neko uzme vazduh za disanje, Strelčevi postaju nemirni i zato se povlače. S tim se emotivni Rak teško nosi, Njemu je potrebno puno ljubavi i pažnje i zato svako distanciranje shvata vrlo lično. U toj konstelaciji oboje moraju da pristanu na kompromise kako bi odnos bio koliko-toliko OK.

Ovan i Strelac

Ovde se u porodici susreću dva vatrena znaka – i to je eksplozivno koliko i zvuči. Oboje imaju veliku životnu energiju i radost pa su u stalnoj potrazi za zabavom i pustolovinama. Ono što se u kasnijem uzrastu može razviti u duboko prijateljstvo majke i kćerke, u detinjstvu je prepuno izliva besa i razilaženja u mišljenjima – što obe može dovesti do ivice očaja.