Petak je i Ovnovi su već prilično umorni, Ribe imaju elana kao da je radna nedelja tek počela

Blizanci bi danas mogli da se "opare". Device bi da odlože neke obaveze, ali bolje je da ne rade to već da završe s njima šo pre. Kakav dan je pred vama?

Kakvi su vam planovi za vikend?, foto: baranq/Shutterstock
Kakvi su vam planovi za vikend?, foto: baranq/Shutterstock
.

OVAN

Dešavanja u poslovnom segmentu su užurbana, što vam ne odgovara. Pomalo ste umorni od dešavanja tokom nedelje i ne možete da postignete tempo koji se zahteva od vas. Sve ono vezano za dom i porodicu donosi vam lepe i opuštene trenutke.

BIK

Neke šanse se danas neočekivano mogu otvoriti kroz dogovore sa saradnicima. Od vas se zahteva brza odluka, pa budite spremni da reagujete. Nečije udvaranje smatrate pomalo nasrtljivim, ali ne možete da poreknete da vam prija što ste u centru pažnje te osobe.

BLIZANCI

Jake mogućnosti za novčane prilive. Posvećenost poslu je na nivou, i ne biste trebali da imate bilo kakvih problema u ovom segmentu. Dobar odnos sa kolegama. Moguće novo poznanstvo preko poslovnih okolnosti, ali i preko izlazaka u večernjim satima.

RAK

Ovaj dan donosi vam usmerenost na poslovni deo, ali i na obaveze koje imate oko nekog člana porodičnog domaćinstva. U prvom delu dana opterećenost, dok biste od popodnevnih sati trebali da imate više energije. Sitniji nesporazumi sa voljenom osobom.

Kakvi su vam planovi za vikend?, foto: baranq/Shutterstock
Kakvi su vam planovi za vikend?, foto: baranq/Shutterstock
.

LAV

Iako će se i ovaj dan pokazati kao pun dešavanja, tenzija koju ste osećali u poslovnom segmentu i u kontaktu sa saradnicima je nestala. Uglavnom funkcionišete u skladu i korektnom dogovoru sa drugima. Pozivi na druženje ili izlaske u večernjim satima dolaze sa više strana.

DEVICA

U prepodnevnim satima morate završiti sa nekim stvarima koje ste otpočeli. Obavite šta imate, ne odlažite, jer vam kasnije može predstavljati problem da ovo privedete kraju. Danas se osećate raspoloženo u kontaktu sa suprotnim polom.

VAGA

Dolazi do kulminacije po nekim pitanjima, ali ovo će biti kratkotrajno, i odmah nakon toga ulazite u jednu mirniju fazu. Drugi deo dana je više nego dobar – do vas može stići ponuda za druženje, izlazak ili ljubavni sastanak koju ćete teško odbiti...

ŠKORPIJA

Imate osećaj da konačno možete da privedete kraju neke situacije. Veliki trud i zalaganje, a ako saradnici ne budu uspevali da vas prate – možete biti čak i kritični prema njima. Imate osećaj da partner namerno „ne čuje“ neka pitanja koja vi pokušavate da pokrenete.

Kakvi su vam planovi za vikend?, foto: baranq/Shutterstock
Kakvi su vam planovi za vikend?, foto: baranq/Shutterstock
.

STRELAC

Osećate samouverenost i sigurnost da ste na pravom putu po nekim pitanjima. Svesni ste da su velike promene pred vama i spremni ste na njih. Bivši emotivni partner sve jače šalje signale da je zainteresovan za obnovu komunikacije i kontakta sa vama.

JARAC

Možda ste danas previše naporni onima sa kojima dolazite u kontakt. Ublažite svoj stav prema kolegama i saradnicima – imaju osećaj da ništa drugo ne radite, osim što kritikujete njihov rad. Od vas zavisi da li će današnji kontakt sa emotivnim partnerom biti strastan ili tenzičan...

VODOLIJA

Iako i dalje niste zadovoljni time kako se odvijaju neke situacije, ne možete da poreknete da stvari polako dolaze na svoje mesto. Svesni ste da je pred vama još dugačak put do uspeha. Više će vam prijati da se osamite ili da se okrenete članovima porodice…

RIBE

Energija ovog dana vam prija, osećate se poletno i spremno da odgovorite na svaku vrstu izazova. U radnoj sredini pravite dobru atmosferu i spremni ste da izađete kolegama u susret. Nešto napetiji odnosi sa prijateljima – možete biti povređeni postupkom ili rečima jednog od njih.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/