Astro

Petak je i Ovnovi su već prilično umorni, Ribe imaju elana kao da je radna nedelja tek počela

Blizanci bi danas mogli da se "opare". Device bi da odlože neke obaveze, ali bolje je da ne rade to već da završe s njima šo pre. Kakav dan je pred vama?

16.04.2021. - 06:30h
Kakvi su vam planovi za vikend?
Kakvi su vam planovi za vikend?foto: baranq/Shutterstock

OVAN

Dešavanja u poslovnom segmentu su užurbana, što vam ne odgovara. Pomalo ste umorni od dešavanja tokom nedelje i ne možete da postignete tempo koji se zahteva od vas. Sve ono vezano za dom i porodicu donosi vam lepe i opuštene trenutke.

BIK

Neke šanse se danas neočekivano mogu otvoriti kroz dogovore sa saradnicima. Od vas se zahteva brza odluka, pa budite spremni da reagujete. Nečije udvaranje smatrate pomalo nasrtljivim, ali ne možete da poreknete da vam prija što ste u centru pažnje te osobe.

BLIZANCI

Jake mogućnosti za novčane prilive. Posvećenost poslu je na nivou, i ne biste trebali da imate bilo kakvih problema u ovom segmentu. Dobar odnos sa kolegama. Moguće novo poznanstvo preko poslovnih okolnosti, ali i preko izlazaka u večernjim satima.

RAK

Ovaj dan donosi vam usmerenost na poslovni deo, ali i na obaveze koje imate oko nekog člana porodičnog domaćinstva. U prvom delu dana opterećenost, dok biste od popodnevnih sati trebali da imate više energije. Sitniji nesporazumi sa voljenom osobom.