Astro

Ovnovi danas idu "glavom kroz zid", Devicama je posao "zadnja rupa na svirali"; Jarčevi se trude da sve završe na vreme, ali...

Blizanci će danas morati da menjaju planove, Lavovi su malo u raskoraku s vremenom, Vage se jedva konrolišu da ne "eksplodiraju"... Kaakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovu sredu?

14.04.2021. - 06:30h
Devicama je danas posao 'zadnja rupa na svirali'
Devicama je danas posao "zadnja rupa na svirali"foto: New Africa/Shutterstock

OVAN

Napetost u komunikaciji sa poslovnim saradnicima će biti prisutna, najviše zbog pritiska koji mogu vršiti na vas. Požurivanje, kratki rokovi – sve ovo vam donosi nervozu. Teško usklađivanje je prisutno i u odnosu sa voljenom osobom. Moguće je da dođe i do svađanja ili distanciranja.

BIK

Možete uraditi više od onoga što ste planirali, ali ne očekujte da će to biti iole lako. Nesporazumi u komunikaciji ili teškoća u dogovorima će biti prisutni. Voljena osoba vam može zameriti zbog nekih reči ili postupaka, ali vi nećete biti spremni da priznate deo svoje krivice.

BLIZANCI

Moraćete da promenite planove, jer ništa neće fukcionisati onako kako želite. Prisutna je težina u poslovnom segmentu, naporne saradnje, a ako morate da napravite dogovor – pripremite se na prepreke i blokade. U odnosu sa voljenom osobom - vodite „lake priče“.

RAK

Neke obaveze vam „vise nad glavom“ i nećete moći da se opustite dok ih ne završite u potpunosti. A to će danas biti dosta naporno i opterećujuće po vas. Emotivni partner vam jako nedostaje, ali nikako ne uspevate da se uklopite što se vremena za susret tiče.