Astro

Hrpa obaveza Bikovima danas unosi nervozu, Lavovi strepe da će im neko "zabiti nož u leđa", Jarčevi "nikako da se sastave"...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj utorak?

13.04.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama?foto: Estrada Anton/Shutterstock

OVAN

Ovaj dan zahteva od vas veće prilagođavanje ljudima sa kojima ste u kontaktu. Moraćete da pokušate da se prilagodite timu, a ne da pokušavate da sve radite na svoj način. Možete biti vrlo prijatno iznenađeni pozivom od strane osobe koju već dugo pokušavate da osvojite.

BIK

Previše obaveza u prepodnevnim satima čini vas nervoznim i bilo bi dobro da ne dozvolite da vas unutrašnja napetost navede da ispoljite netaktičnost. Velika želja i potreba da provedete što više vremena sa voljenom osobom. Možete se osetiti donekle uskraćeno.

BLIZANCI

Izgleda da svi očekuju neku vrstu pomoći od vas. To će vam teško pasti, naročito u prepodnevnim satima, kada su energetske snage vašeg organizma na niskom nivou. Nešto što krijete od voljene osobe danas može izaći na videlo. Nemojte biti brzopleti u objašnjenjima...

RAK

Neki propusti iz prethodnog perioda mogu izaći na videlo. Bićete blago zabrinuti zbog dešavanja u poslovnom segmentu, ali bez pravog razloga – sve će se srediti bez velikih problema. Neko od vas očekuje da povučete konkretniji potez – razmislite o tome.