Astro

Svaki horoskopski znak ima tu jednu KARAKTERISTIKU koja ih koči i otežava život! Ko se reši loših navika - može da procveta...

Svaki horoskopski znak ima onu jednu lošu naviku koja je karakteristična samo za njega, naviku koja mu uvek i iznova stvara problem ili loše utiče na komunikaciju s drugim ljudima. Tek kada ih postanemo svesni, možemo da ih se rešimo i krenemo dalje. 

10.04.2021. - 10:10h
žena
foto: Cristina Conti/Shutterstock

OVAN – istrajava u lošim odlukama

Ovnovi su kompulzivni i odmah reaguju na neku situaciju, bez čekanja. Ovan će radije doneti lošu odluku nego nikakvu, ali problem je u tome što će posle toga tvrdoglavo istrajavati u njoj, ne priznajući da je zapravo loša po njega. Ima potrebu da stalno ide napred po svaku cenu i ne voli da stagnira, ali ponekad je bolje ostati na mestu umesto kretanja u pogrešnom smeru, piše Zadovoljna.hr.

BIK – teško pušta nove ljude u život

Prema mišljenju astrologa, bikovi su horoskopski znak koji se najteže nosi s promenama bilo koje vrste. To vredi i za proširivanje kruga prijatelja. Bikovi imaju svoj krug ljudi u koji teško puštaju nekog novog, ali ne zato što su nezainteresirani za nove osobe nego zato što su navikli na svoju ekipu i ne da im se da  „eksperimentišu“. Međutim, na taj način uskraćuju sebi divna iskustva i obogaćivanje privatnog života.

BLIZANCI – ne vodi računa o svom rasporedu

Pripadnici ovog znaka imaju bogat društveni život, imaju veliku potrebu za druženjem s prijateljima i kolegama i nikad ne odbijaju poziv na kafu. S obzirom na to da po prirodi znaju da budu vrlo neorganizovani pa zaboravljaju na dogovore koje već imaju, to je na kraju loš spoj. Čekaj, za danas smo se dogovorili? Ajme, zaboravila sam! Oprosti, evo stižem što pre, rečenica je koju verovatno često možete da čujete od blizanaca.

RAK – odbija da izađe iz zone komfora

Nijedan horoskopski znak ne voli svoj dom više od rakova. Vole ga do te mere da će umesto svakog izlaska koji vi predložite oni kontrirati s predlogom da radije dođete kod njih i izležavate se zajedno na kauču. Čim moraju da izađu iz svoje zone komfora ili previše vremena provedu daleko od sigurnosti svog doma, postaju jako nervozni.