Astro

Nedelja je: Ovnovi su nervozni, Vage u neskladu sa najbližima, i Škorpije nerviraju voljeni… Pa ko će biti dobre volje ?

Većini znakova danas nije najbolji dan. Da li ste možda vi na onoj drugoj, pozitivnijoj, srećnijoj strani, proverite!

11.04.2021. - 06:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Prva Tv / screenshot

OVAN

Danas ste nervozni. Moguće je da ćete se teško uzdržavati, pa vodite računa o tome da ne povredite osobe koje volite svojim rečima ili postupcima. Ne kvarite harmoniju koja trenutno vlada sa voljenim bićem, jer ćete se kasnije kajati zbog svoje impulsivnosti.

BIK

Razmišljate da li je pravi momenat da obavite razgovore koji su vama neprijatni. Ili su ljudi sa kojima morate da razgovarate teški. Generalno, bilo bi dobro da sve bitnije priče ipak odložite, jer trenutno ni vi ni oni sa kojima dolazite u kontakt niste spremni za kompromis.

BLIZANCI

Danas jednostavno ne možete da držite jezik za zubima, iako ćete vrlo brzo shvatiti da je očigledno sve što kažete – pogrešno. Potrudite se da svojim rečima ne pokrenete besmislene rasprave i prepucavanja. Bolje je da dan provedete u pokretu, pa izađite u neku šetnju....

RAK

Ako ste očekivali miran i spokojan dan sa voljenom osobom – verovatno ništa neće ići po vašim zamislima. Više je nego verovatno da će vrlo brzo krenuti „varnice“ i sitna peckanja između vas dvoje. Oboje ćete se samo iznervirati.