Astro

Bikovi, danas vas samo hladna glava vodi rešenju; Lavovi, ne pomažu kruti stavovi, saslušajte drugu stranu…

Strelčevima će subota biti prilično buran dan. Da li će kod vas danas biti mirno more, ili ćete I vi morati da obuzdavate bure, saznajte!

10.04.2021. - 06:30h
Ljubav
Ljubavfoto: StockLite / Shutterstock

OVAN

Ne samo da danas imate mogućnosti da lako završite i sa redovnim, i sa zaostalim obavezama, već vam je i raspoloženje odlično i širite pozitivnu atmosferu. Ako nemate poslovnih aktivnosti, sve ovo ćete prebaciti na svoje prijatelje i emotivnog partnera.

BIK

Energija današnjeg dana vam odgovara, jer vas pokreće, čini vas posvećenim. Bićete hladne glave u svim situacijama i lako ćete pronaći rešenje. Veliki emotivni podsticaj i potpuna usklađenost sa voljenom osobom. Provešćete neke mirne, ispunjene trenutke zajedno.

BLIZANCI

Moguće je da će se vaši planovi u poslednjem trenutku promeniti. Varnice u kolegijalnom okruženju. Moguća i zabrinutost zbog kašnjenja nekih priliva. Ostatak dana obavezno iskoristite za druženje sa prijateljima, stoje mogućnosti interesantnih novih poznanstava.

RAK

Umećete na pravi način da pristupite zahtevnim saradnicima, jer ste strpljivi i spremni na prilagođavanje. Razgovor sa nadređenim može biti vrlo inspirativan. Osećate veliku privlačnost prema osobi sa kojom poslovno sarađujete. Jači kontakt i zanimljiva komunikacija.