Astro

Ovnovi danas nikako "da se sastave", Lavovi su upali u pravi "pobednički fazon", Ribe su nespokojne...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj četvrtak?

08.04.2021. - 06:30h
Lavovi su upali u pravi 'pobednički fazon'
Lavovi su upali u pravi "pobednički fazon"foto: studiostoks/Shutterstock

LAV

Iako ste svesni da su neke okolnosti komplikovane, nemate nameru da odustanete. Lavovi su upali u pravi „pobednički fazon“ i žestoko žele ostvarenje po pitanjima koja su im bitna. Intenzivno razmišljate o jednoj osobi koja je trenutno možda daleko od vas.

DEVICA

Znam da vam je nekih situacija na poslu preko glave, ali – morate pokušati koliko god je to u vašoj moći da se prilagodite i uskladite. Promenljivo raspoloženje tokom celog dana, što se može odraziti i na vaše emotivne relacije. Mogućnost sitnije kritike ili rasprave.

VAGA

Dobre predispozicije za aktivan dan. Problem je u tome što ćete svoje obaveze olako shvatati i više biti usmereni na „laku“ komunikaciju i neobavezne pričice. Potrudite se da ne zapostavite ono što vam je važno. Jaka mogućnost za susret sa osobom koja vam je privlačna.

ŠKORPIJA

Nečije reči ćete pogrešno protumačiti i bez razloga biti zabrinuti. Ne reagujte impulsivno – bolje je sačekati da se nedoumice reše i rasvetle. Susret sa bitnim poslovnim partnerom. U emotivnom segmentu promenljivo raspoloženje.