Astro

Horoskopske "zlice": Šta mislite ko je prvi na listi NAJOPAKIJIH, ko je glavni spletkašro, a ko ZLI GENIJE?

Svako ima zlu crtu u sebi, ali kod nekih znakova je ona ipak izraženija i naglašenija. Ko su najveće "zlice" horoskopa?

07.04.2021. - 13:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: WAYHOME studio/Shutterstock

12 horoskopskih znakova poređanih od najvećeg ka najmanjem "zloćku"...

1) Škorpija - najopakiji horoskopski znak

Bez previše neizvesnosti, pehar za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije! Ličnost Škorpija puna je zamršenih slojeva, a ipak su osobine koje najsjajnije blistaju njihova lukavost i prepredenost. Poslušajte naš savet i nemojte im se zameriti, piše Index.hr.

2) Lav - glavni spletkaroš

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonameran um. Lav voli da bude zvezda i učiniće sve da ostane u središtu pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najverovatnije postati poznat i nije spreman ništa prepustiti šansi. Ko mu se nađe na putu ostvarenja njegovih ciljeva, on ga samo pregazi.

3) Devica - zli genije

Devica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste mozak da bi smišljali zle planove. Devica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega toga verovatno smišljaju mnoštvo lukavih planova.

4) Ovan - čuvajte se njegove osvete

Kao jedan od tri znaka vatre, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak uživa i u planiranju osvete neprijateljima.