Astro

Hteli ne hteli, Blizanci danas moraju da se prilagođavaju drugima; Vage mudruju, Vodolije su spremne za provod

Bikovima jedna osoba "ne izlazi iz glave ceo dan", Lavovi su napravili plan i strogo ga se pridržavaju... A kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovu sredu?

07.04.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama?foto: Drazen Zigic/Shutterstock

LAV

Smatrate da je ovo pravi dan, pravi momenat da pokrenete neka pitanja. Napravili ste dobar plan i tačno znate šta vam je činiti. Obratite pažnju na informacije koje vam danas dolaze. Trudite se da uskladite svoje obaveze sa partnerovim, da biste imali više zajedničkog vremena.

DEVICA

Dobro ste razmislili i smatrate da ste našli način kako da rešite neku poslovnu problematiku. Neće sve ići baš onako kako vi to priželjkujete, ali jedan deo posla ćete uspeti da obavite. Primećujete da se neke osobe često „vrte“ oko vas i pokušavaju da vas animiraju.

VAGA

Jedna osoba vam danas nudi svoju pomoć, podršku ili vam daje obećanja. Vi niste sigurni da li možete da se opustite i verujete joj. Imate zadršku kada je neko u pitanju i niste spremni da pokažete koliko ste suštinski zainteresovani. Kontakt „u prolazu“.

ŠKORPIJA

Morate da obavite nešto za šta znate da će vam oduzeti dosta vremena, i unapred pravite dogovor sa kolegama ili poslovnim saradnicima. Neraspoloženje zbog kašnjenja novčanog priliva. Malo vremena imate da posvetite emotivnom partneru.