Astro

Hteli ne hteli, Blizanci danas moraju da se prilagođavaju drugima; Vage mudruju, Vodolije su spremne za provod

Bikovima jedna osoba "ne izlazi iz glave ceo dan", Lavovi su napravili plan i strogo ga se pridržavaju... A kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovu sredu?

07.04.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama?foto: Drazen Zigic/Shutterstock

OVAN

Od jutros se osećate inspirisano I aktivno. Stalo vam je da što pre pokrenete neke situacije na poslu. Lako možete odabrati prioritete i posvetiti im se. Naglašeno flertovanje i kontakti sa suprotnim polom. Sa emotivnim partnerom dobra komunikacija.

BIK

Vi ste stabilni, odlučni i rešeni da sve ono što vam je važno protekne kako treba. Još uvek ne vidite prave rezultate vezane za neki projekat, ali nemate nameru da odustanete. Jedna osoba vam se stalno uvlači u misli. Prija vam da razmišljate o njoj.

BLIZANCI

Hteli ne hteli morate danas da se prilagodite drugima i uskladite se sa njihovim tempom i načinom rada. Neke lične obaveze odvlače vam veliki deo vremena. Sigurni ste u posvećenost emotivnog partnera vašem odnosu, ali vam ipak neka ponašanja smetaju.

RAK

Krenuli ste na posao sa planom – šta sve morate da završite i čemu je potrebno da se posvetite. Ne bih da vam kvarim, ali teško je da ćete uspeti da ostvarite i četvrtinu od planova. Neke situacije će vas omesti. U kontaktu ste sa osobom koja vas podseća na bivšeg partnera.