Astro

Ovnovi su danas dežurni kritičari - sve im smeta, Lavovi pokušavaju da se prilagode svima, Ribe "zaobilaze" ozbiljnije obaveze...

Rakovima smetaju pojedine stvari na poslu i neće moći to da prećute, Device pokušavaju da ostavite dobar utisak na nekoga koga su skoro upoznale, Jarčevi tvrdoglavo brane svoje stavove... Kakav dan je pred vama?

06.04.2021. - 06:30h
Ko može da bude zen danas?
Ko može da bude zen danas?foto: Dikushin Dmitry/Shutterstock

OVAN

Treba se danas uskladiti sa ljudima sa kojima radite, što će povremeno biti dosta zahtevan zadatak za vas. Smetaće vam tuđe greške i propusti i nećete moći da obuzdate svoju kritičnost. Velika potreba za voljenom osobom, ali premalo vremena da biste mogli da se vidite na duže.

BIK

Imate uticaj na ljude u svom okruženju i možete kroz kontakte sa drugima, preokrenuti neke situacije u svoju korist. Možda za neke osobe trenutno nemate razumevanja, ali oni su sami krivi za to – u ovu kategoriju danas „upada“ i emotivni partner, sa kim imate lošu komunikaciju.

BLIZANCI

Iako ćete se truditi da odgovorno obavljate sve ono što vam je obaveza, i te kako su moguće greške. Istina je da vam drugi neće zameriti zbog toga, ali ćete vi lično biti nezadovoljni. Obratite pažnju na voljenu osobu – danas se baš trudi oko vas i želi da vas oraspoloži.

RAK

Neke situacije na poslu vam smetaju i teško je da ćete moći da ćutite. Ne možete da sakrijete nezadovoljstvo postupcima nekih osoba. U kontaktu sa voljenom osobom izbegnite priču o teškim temama. Potrebno vam je da budete u skladu jedno sa drugim.