Astro

DA NE BUDE POSLE DA NISTE ZNALI: ČIME će vas koji horoskopski znak ŠOKIRATI u partnerskim odnosima!

Vi mislite da se "ubija" od posla u kancelariji, a on je u kafiću sa društvom? Stiže kući ranije, taman kada ste vi odustali od zajedničkog ručka i izašli sa drugaricom? Svaki znak ima svoje "oružje" za šokiranje, pogledajte koje je vaše i dobro se zabavite!

05.04.2021. - 13:00h
par, šok
foto: Dean Drobot/Shutterstock

1. Ovan

Ovan će vas šokirati svojom nestrpljivošću i prezirom prema bilo čijim savetima. Ako i uspe da izdrži dva minuta i sasluša te vaše "priče" o diplomatiji, opet će uraditi po svom. A tek poslovnim partnerima koji glume da su nešto bitno - njima će sasuti u lice sve što o njima misli, pa šta bude, piše Index.hr.

Ako ste se sredili za večernji provod sa Ovnom, nemojte se iznenaditi ako vam otvori vrata u trenerci, sa osiguračima u jednoj, a s pićem u drugoj ruci. Pa šta, nije smak sveta, stižete gde god da idete.

2. Bik

Šokiraće vas svojim glavnim adutima - istrajnošću ili sporošću (zavisno od situacije) i upornošću ili tvrdoglavošću. Danima pa i mesecima možete čekati na nešto što vam je obećao, jer kad se ulenji, teško ga je pokrenuti, a kad opet ‘postane vredan’ radi kao manijak.

Ali, tek kad vam u nekom kafiću otvori dušu i prizna da ste mu tiha patnja, šokiraće vas. Još ako radite u medijima ili nekim važnim institucijama, nema vam spasa, jer se Bik tada totalno 'raspameti'.

3. Blizanci

Oni počinju da šokiraju vrlo brzo, pošto su vas osvojili, onako šarmantni, pričljivi, informisani, načitani, neposredni i inteligentni. Međutim, iste te osobine preobraze vašeg Blizanca u osobu koja ne zatvara usta, "pametuje" i stalno bi raspravljao nešto.

Vrhunac šoka je kad mora da preparkira automobil, baš kad treba promeniti vodu kućnom ljubimcu ili očistiti filter na mašini za pranje sudova.

4. Rak

I dok vi mislite da se vaš Rak ubija od posla, on se javlja s nepoznatog broja (ispraznio mu se mobilni) iz nekog kafića gde sa prijateljima daje oduška sebi, jer se tog dana vreme promenilo bar pet puta, a u novinama piše da se ozonska rupa proširila.

Takođe, taj dan su mu odbili kreditnu karticu u samoposluzi, baš kad je hteo da kupi nešto za kuću, a rođaci ga maltretiraju ceo dan i baš se iznervirao, ali nije hteo da vas opterećuje, kad ste ionako već u šoku.