Astro

NEDELJNI HOROSKOP OD 5-11. APRILA! Ovnovi u afektu kažu i ono što ne misle; Rakovi se preispituju; Pred Vagama je buran period

Šta vam zvezde prognoziraju ove nedelje?

04.04.2021. - 20:00h
svađa
svađafoto: fizkes/Shutterstock

OVAN

Hrana

Od ulaska u ovu sedmicu, Ovnovi će osetiti dodatni podsticaj I želju za pokretom. Iako su vaši apetiti još uvek pojačani, brzo ćete trošiti kalorije jer se nećete smirivati ni na trenutak. Koliko god uživali u hrani (a hoćete), to se neće odraziti na vašu liniju.

Ljubav

Na dve stavke se partnerov I vaš odnos može saplesti tokom ove nedelje. Prva je impulsivnost u komunikaciji, da kažete ono što ne mislite u trenutku besa, pa da posle morate da « vadite fleke » kod voljene osobe. Druga je bilo kakva forma neiskrenosti, nejasnoća ili skrivanja od partnera. A ove dve stavke mogu biti I povezane – možete izreći I neku “belu laž” u kojoj će vas partner provaliti, pa posle izbesneti zato što ste otkriveni. Dakle – probajte sa onim – iskrenost, otvorenost I mnogo strasti I ne berite brigu – sve će biti kako treba. Slobodni – vi sve možete I sve vam je otvoreno. Birajte gde ćete.

Posao

Što je kočilo, kočilo je – sad će da se pokreće znatno brže. Merkur kao reč, misao, ugovor, dogovor, sporazum, pokret I komunikacija - u vašem je znaku. Da ćete imati štošta da kažete – imaćete. Gledajte samo da ne preterate, a znate da povremeno umete biti nestrpljivi I impulsivni. Da će se sve vezano za simboliku Merkura (gore navedenu) pokrenuti – hoće. Spremite se za jednu aktivnu sedmicu, samo gledajte da kada se dogovarate ne trčite pred rudu – dobro proverite svaku stavku I ne jurcajte.

Novac

Hajd što vam troškovi izvlače novac, ne razbacujte ga na kojekakve “proverene” šeme I investicije.

Zdravlje

Posebna opreznost je potrebna u saobraćaju. Takođe – ne jurite i ne žurite, možete se povrediti.

BIK

Hrana

U ovom periodu toliko slatko jedete, da prosto otvarate apetit svima koji su oko vas. Jedina vam je mana što klopate kao da se takmičite u brzini, pa češće nego inače možete imati problem sa radom creva I želuca.

Ljubav

Biće povremeno nejasnoća I nedoumica u partnerskim odnosima. Možete povremeno da pomislite da je partner čudan, da se ne ponaša kao inače – možda ćete ga čak u nekom trenutku podozrivo gledati ispod oka I pitati se šta li mu se dešava u glavi – ali ćete vrlo brzo shvatiti da nemate razloga za brigu. Nedoumice ćete razrešiti razgovorom I kroz komunikaciju koja se poboljšava iz dana u dan. Slobodni Bikovi – neko koga doživljavate kao prijatelja šalje vam pomešane signale I više niste sigurni u namere ove osobe. Takođe, postoji šansa za kontakte preko poslovnog segmenta. Mogućnost tajnih veza.

Posao

Razmišljate brzo, imate dobre ideje I šansu da neke od njih sprovedete u delo. Kontakti sa šefovima, saradnicima I kolegama će uglavnom u ovoj nedelji biti solidni I stabilni. Mnogo toga što je ostalo nerešeno ili na čekanju iz prethodnog perioda sada može doći na dnevni red. Neki od vas sada intenzivno razmišljaju o pokretanju novog posla ili o prelasku na drugo radno mesto. Idete u dobrom smeru, ali nemojte žuriti I sagledajte objektivno sve okolnosti u kojima ste trenutno.

Novac

Nešto pojačani troškovi tokom ovog perioda.

Zdravlje

Nedovoljno sna I odmora. Manji problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Hrana

Za vas je ovo sedmica u kojoj ćete se nauživati u nekim slasnim zalogajima. Imate osećaj kao da ste se probudili I sada vam treba “gorivo” da biste mogli da jurnete. O zdravim navikama nećete baš mnogo razmišljati – samo će vam biti važno da se slatko naklopate.

Ljubav

Prelazak vašeg vladara Merkura u znak Ovna, probudiće Blizance u potpunosti. Živnućete, početi ponovo da gledate na svet sa vedrije I optimističnije strane I nije ni čudo što će I odnos sa voljenom osobom krenuti da se popravlja I da u njemu bude više pozitivne energije. Još uvek će vam posao unositi nervozu, pa gledajte da istu ne prenesete u odnos sa partnerom, pogotovo da ne kažete nešto zbog čega biste se kasnije pokajali. Slobodni Blizanci – još intenzivnije se nastavlja period vaših aktivnosti sa suprotnim polom. I ova nedelja donosi pregršt dobrih šansi, ako ni za šta drugo, a ono makar za flertovanje.

Posao

S jedne strane ova sedmica donosi da ste aktivniji, brži I intenzivniji u poslovnim dešavanjima.S druge – baš ta brzina I ubeđenost da ama sve znate najbolje vam može povremeno zasmetati jer ćete biti skloni da ne čujete šta vam druga osoba kaže već da radite na svoju ruku. A to može dovesti do grešaka. Ne tovarite sebi previše tokom ovog perioda kada su obaveze u pitanju, jer koliko god da ste hitri – možete se pogubiti u organizaciji I propustiti da uradite baš ono što vam je najbitnije ili što šefovi traže.

Novac

Impulsivnost u trošenju.

Zdravlje

Sitne povrede, prehlada, sinusi.