Astro

Znaci zvani LOGOREJA: Pričaju, pričaju, pričaju i ne znaju kada da stanu! Ovi ASTRO pripadnici važe za najveće brbljivce!

Malo je reći da su najpričljiviji...

04.04.2021. - 13:00h
Unesu se i nema kraja...
Unesu se i nema kraja...foto: Kaspars Grinvalds / Shutterstock

Blizanci

Blizanci su uvek puni ideja, a najviše vole da podele svoja mišljenja i shvatanja. Radoznali su po prirodi, pa im nikad nije dosadno, a sa njima je lako razgovarati. Oni čitav život uče i pronalaze nove izvore informacija, pa im nikad ne nedostaje tema za razgovor. Uvek su tu da vas podsete koliko je važno usvajati nova znanja i lako se prilagođavaju drugačijim perspektivama, piše Index.hr.

Vaga

Vagama je komunikacija sa drugim ljudima vrlo važna. Vole intelektualne rasprave, naročito ako su i dublje povezani sa svojim sagovornikom. Razgovor im pomaže da stvore značajne veze sa drugim ljudima. Budući da su veoma romantični, daju svojim prijateljima savete o vezama i sa njima će rado deliti detalje iz svoje veze.

Vodolija

Vodolije su slobodnog uma, a naročito vole da se povezuju sa ljudima koji dele njihova uverenja. Rado će deliti mišljenja sa onima koji cene njihovu individualnost i dopuštaju im da dugo pričaju. Veliki su humanitarci, pa će bez problema govoriti u ime onih koji ne mogu da brane svoju poziciju i vole da se osećaju delom nečega što je veće od njih samih. Kad oni govore ljudi ih slušaju, jer će uvek ponuditi originalne ideje koje drugima nisu pale na pamet.