Ako među PRIJATELJIMA imate ove horoskopske znake - BLAGO VAMA!

Prijateljstvo nikada neće biti precenjeno, naročito ako uz sebe imate prave, verne i požrtvovane prijatelje koji bi za vas uradili sve. Ako znate o čemu govorimo, onda se trudite da ih zadržite u životu, ali i da im uzvratite bar sličnom merom.

Izvor: Pure Wow  |  
Foto: Look Studio/Shutterstock
Foto: Look Studio/Shutterstock
.

ŠKOPRIJA

Škorpije važe za veoma snažne i čvrste glečere. Na površini deluju srdačno i sabrano, a ono što je duboko u njima retko otkrivaju bez preke potrebe. Odanost jedne Škorpije izvire iz njene intenzivne empatije i intuicije. Kada podignete slušalicu i nazovete svog prijatelja Škorpiju već pri izgovorenom "ćao" on će znati da li ste imali težak dan ili je ipak sve proteklo kako ste želeli. Kakav god da je problem Škorpija će imati plan za vas, bilo da treba da vas oraspoloži ili da proslavi sa vama. Škorpija je ta koja će uvek žrtvovati svoje blagostanje da bi zaštitila onog do koga joj je stalo.

VAGA

Šarmantnom Vagom upravlja Venera, boginja među planetama i zato ovaj znak toliko želi da bude voljen. Razigrane i vesele, Vage zapravo uvek žude za kosmičkom ravnotežom i stabilnošću. Kada vas Vaga doživi kao svog iskrenog prijatelja, ona vam postaje bezuslovno verna. Prijateljske relacije smatraju svojim najdragocenijim blagom i veoma ga neguju. Pamte i najsitnije detalje o vama i s putovanja će vam uvek doneti najlepši poklon. Vage svoje najbolje prijatelje stavljaju na pijedestal i vide uvek samo ono najbolje u njima.

BIK

Kao pravi zemljani znak, Bik je taj koji stabilno stoji na nogama i uživa u jednostavnim životnim zadovoljstvima. Vrlo selektivan po pitanju svojih prijateljskih veza, Bik će odvojiti vreme za procenu osobe koju želi da uvrsti u krug svojih bliskih prijatelja. Kao što pažljivo bira biljke za svoju kolekciju, tako Bik temeljno pristupa i odnosima sa ljudima. Kada uspostavi vezu sa vama on vam postaje veran do kraja večnosti. Bik će se na sve načite truditi da vam pokaže svoju odanost.