ONE SU NAJBOLJE ASTRO ZAVODNICE: Pripadnicama ova 3 znaka niko ne može da odoli!

Postoje osobe koje jednostavno mogu da "dobiju" koga god požele – bez grča na licu, glatko, brzo, kao da nikada ništa drugo nisu ni radile u životu… Zapravo, deluju toliko samouvereno da ne znamo koliko im je vežbe bilo potrebno kako bi savladale umetnost zavođenja.

Njima to ide kao od šale!, foto: Diana Indiana/Shutterstock
Njima to ide kao od šale!, foto: Diana Indiana/Shutterstock
.

Ova tri horoskopska znaka imaju i znatnu pomoć pri zavođenju – zvezde!

LAV

Vrlo su strastvene i uzimaju sve što žele. Kad im se neko svidi, ne treba im puno vremena da preuzmu inicijativu. Kad započnu razgovor, tačno znaju šta moraju da urade. Pravi je "majstor" zavođenja i čim im neko upadne u oko, žele da ga imaju. Njihovo samopouzdanje pomaže im u tome.

VAGA

Ako je neko majstor flertovanja, onda su to Vage! Stalno ih okružuju razni ljudi, a one tačno znaju šta kome treba da kažu ili urade. Njih je nemoguće sresti same – obožavatelji ih svuda prate. Neverovatno su zavodljive, a dodatnu draž daje im utisak nedodirljivosti. Što više pažnje dobijaju, svesnije su da im je osvajanje na prvom mestu, piše miss7.

ŠKORPIJA

Uvek su u potrazi za nečim novim, uzbudljivim. Vole avanture i ne mogu da podnesu rutinu u svakodnevici. Upravo zbog toga deluju toliko zavodnički. Naime, niko ne zna šta će sledeće pomisliti. A ne znaju ni one same! Danas je to možda flert sa zgodim konobarom, a već sutra će svoj broj telefona dati zanimljivom muškarcu sa zabave…