Ovnovi danas moraju na "popravni", Lavovi nikako ne mogu da "uteknu" obavezama, Jarčevi su prilično neraspoloženi...

Koliko god se trudili, Bikovi danas neće moći da se "sakriju" od obaveza. Škorpije su danima nervozne, pa ni danas nije drugačija situacija. Strelčevima bi mogli da "iskoče" neplanirani troškovi...

Nema vrdanja..., foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock
Nema vrdanja..., foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock
.

OVAN

Taman ste mislili da ste u potpunosti završili sa nekom većom obavezom, ali ispada da će vam verovatno jedan deo posla vratiti na ispravljanje ili doradu. Drugi deo dana doneće vam smanjenu energiju, ali i potrebu da sa voljenom osobom budete bliski i romantični.

BIK

Niste se nadali da će neke situacije, koje su na prvi pogled izgledale dosta lako, toliko da se iskomplikuju. Danas ćete u velikoj meri biti angažovani, iako to niste planirali. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom, ali i za angažovanje prema osobi za koju ste zainteresovani.

BLIZANCI

Dosta dobro raspoloženje će vas držati, iako ćete imati par situacija sa nadređenom osobom koje će vas na krako iznervirati ili zabrinuti. Voljena osoba želi jači kontakt sa vama, ali vi trenutno nemate dovoljno vremena da joj se u potpunosti posvetite. Imate i druga interesovanja.

RAK

Iako će dan krenuti dosta dobro, ispašće da ćete na kraju imati više obaveza i zadataka nego što možete da postignete. Na sve ovo – kako dan bude odmicao, vaša energija će se rasipati, a vi postajati nefokusirani i dekoncentrisani. Zbunjujuće situacije sa voljenom osobom.

Nema vrdanja..., foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock
Nema vrdanja..., foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock
.

LAV

U velikoj meri ste okupirani dodatnim obavezama koje dolaze same od sebe i teško je da ćete biti u mogućnosti da realizujete lične planove, jer ćete se prilično istrošiti. Jedna osoba vam vrlo suptilno pokazuje da je zainteresovana za vas.

DEVICA

Mnogo lakše nego što ste planirali uspećete da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju i dogovor sa bitnim poslovnim partnerima. Doduše, na neke njihove uslove ćete morati da pristanete, ali i ovo vam trenutno ide na korist. Velika angažovanost oko nekog od članova familije.

VAGA

Nadređena osoba se ne slaže sa vašim stavovima ili postupcima u poslovnom segmentu i može vam skrenuti pažnju ili vas kritikovati. Ne dopada vam se ovo, ali trenutno nemate velikog izbora, osim da promenite svoj način funkcionisanja. Jaka želja da se što pre vidite s partnerom.

ŠKORPIJA

Nervoza zbog poslovnih obaveza nikako ne jenjava ovih dana, pa ni ovaj neće biti izuzetak. Nemojte sebi dodatno pokvariti dan raspravama sa kolegama ili prijateljima. Voljena osoba se trudi da vam se približi, ali ste vi dosta zlovoljni i odbijate je svojim ponašanjem.

Nema vrdanja..., foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock
Nema vrdanja..., foto: Nicoleta Ionescu/Shutterstock
.

STRELAC

Vaši planovi su ambiciozni, ali se bojim da će realizacija biti slaba. Ne računajte da ćete izaći tako brzo na kraj sa nekim poslovnim obavezama koje će se pojaviti. Tokom dana su mogući i troškovi na koje niste računali. Kontakt sa emotivnim partnerom će biti nežan i strastan.

JARAC

Nemate realnog razloga za neraspoloženje, ali evidentno je da će kolege primetiti da ste povučeniji u sebe nego inače. Možda ste pomalo i iscrpljeni, ali moguće je i da imate neku brigu vezanu za papire, dokumenta koja su vam važna. Posesivnost prema emotivnom partneru.

VODOLIJA

Ili vas saradnici zbunjuju svojim postupcima i ponašanjima ili ste shvatili da ne možete računati na jednu osobu. Šta god bilo – osećate se dosta neraspoloženo. Jedna osoba pokušava da pokrene jaču komunikaciju sa vama, ali ste vi prilično distancirani i uzdržani.

RIBE

Ovaj dan vam donosi velike promene raspoloženja, nesigurnost i želju da se povučete u svoje misli. Nezadovoljstvo poslovnom situacijom, ali i emotivnim segmentom. Ni u jednom ni u drugom polju ne znate kako da se postavite na dalje.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/