Blizanci danas svima "idu na živce", Škorpijama ništa "ne ide od ruke", Strelčeve neko "vuče na tanak led"

A kakav dan je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za ovaj ponedeljak?

Kakav dan je pred vama?, foto: Krakenimages.com/Shutterstock
Kakav dan je pred vama?, foto: Krakenimages.com/Shutterstock
.

OVAN

Trenutne poslovne okolnosti čine vas napetim. Povedite računa u komunikaciji sa onima sa kojima sarađujete, naročito sa nadređenima. Dozvoljavate da vaša napetost utiče na odnos sa emotivnim partnerom. Ne izazivajte bespotrebne svađe.

BIK

Očekuje vas dan sa mnogo komunikacije i dogovora, ali i pored dobrih kontakata koje ćete ostvariti, vi lično nećete biti zadovoljni ishodom. Niste sigurni da li su vaše ideje naišle na dobar prijem. Nesporazumi u partnerskim odnosima. Budite tolerantniji prema voljenoj osobi.

BLIZANCI

Trudite se da budete korektni u odnosu sa kolegama i saradnicima, ali ispada da svakim svojim potezom ili rečima provocirate one koji dođu u kontakt sa vama. Nije do vas, do njih je. Loša komunikacija sa emotivnim partnerom. Danas se teško sporazumevate.

RAK

Nerviraju vas i opterećuju neke situacije u poslovnom segmentu. Jako vam smeta odnos kolega prema vama, ali se uzdržavate i trudite da ispadnete korektni. Neka pitanja izbegavate i vi i voljena osoba da pokrenete. Kad tad ćete morati da porazgovarate otvoreno.

Kakav dan je pred vama?, foto: Krakenimages.com/Shutterstock
Kakav dan je pred vama?, foto: Krakenimages.com/Shutterstock
.

LAV

Niste sigurni kako da rešite jednu situaciju u poslovnom segmentu. Dvoumljenje oko odluke koju bi trebalo da donesete. Možda bi bilo najbolje dati sebi još neki dan za razmišljanje. Dan za nova emotivna poznanstva. Jake strasti će biti u igri.

DEVICA

Možete danas imati neugodna iskustva sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Potrudite se da sa vaše strane sve bude korektno, a na druge ne možete uticati. U emotivnim relacijama može se javiti jača ljubomora sa vaše strane, ali ćete se truditi da je voljena osoba ne primeti.

VAGA

Pomalo zazirete od jednog poslovnog razgovora. Moguće je da vam ova osoba ne prija ili da vam ne odgovara način na koji razgovara sa vama. Potrudite se da budete maksimalno korektni. Osećate veliku privlačnost prema nekim sa kim ste često u poslovnom kontaktu.

ŠKORPIJA

Evidentno je da vam je danas i nekih situacija, ali i nekih ljudi preko glave. Štaviše – činiće vam se da čega god da se prihvatite, to nekako ne funkcioniše i samo vas nervira. Probajte da iskulirate. U emotivnim relacijama strast je jaka, ali komunikacija povremeno ne štima...

Kakav dan je pred vama?, foto: Krakenimages.com/Shutterstock
Kakav dan je pred vama?, foto: Krakenimages.com/Shutterstock
.

STRELAC

Neko danas može pokušati da vam izvuče informacije ili da vas natera na pogrešan potez u poslovnom segmentu. Savet za vas je da ne odajete ono što znate, kao ni svoje poslovne poteze. U emotivnom segmentu stvari funkcionišu loše. Možda je bolje da se oboje primirite.

JARAC

Hteli ste najbolje, a ispalo je da su vaše reči prouzrokovale krizu u kolegijalnim odnosima. Jedna osoba se našla uvređenom, iako nema pravih razloga za tako nešto. Pokušajte da izgladite stvari. Voljena osoba se na kratko može naljutiti na vas, pogotovo ako ste zaboravili na svoje obećanje.

VODOLIJA

Prenagljeno i ishitreno nastupate u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima. Takođe, lako vas je izbaciti iz takta, pa bi bilo dobro da izbrojite do deset pre nego što odreagujete. Neke partnerove reči vas bodu u mozak i ne možete nikako da ih izbacite iz glave.

RIBE

Obratite pažnju na ponašanje i prema kolegama, ali i prema nadređenima. Razmislite o svojim postupcima, čini mi se da niste baš uvek u pravu.Komunikacija između vas i voljene osobe danas je naporna. Niti vi niti druga strana niste korektni.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/