Kako ih osvojiti? Lav će "pasti" na večeru uz sveće, Vaga na ljubavno pismo...

Ako ste se ikada pitali koji je najbolji način da nekog osvojite "na prvu", evo kratkog vodiča.

Kako ih osvojiti?, foto: 4 PM production/Shutterstock
Kako ih osvojiti?, foto: 4 PM production/Shutterstock
.

Ovan - Biće oduševljeni ako im organizujete neku fizičku aktivnost, kampovanje, izlet i sl.

Bik - Njihova sreća ne poznaje granice ako partner ulaže posebne napore kako bi im udovoljio. Iznenadite ih u spavaćoj sobi s nekoliko aromatičnih sveća, svilenom posteljinom i bocom vina.

Blizanci - Pronalaze romantiku u svakoj sitnici! Jednostavno uzmite slobodan dan za njih, organizujte filmski maraton uz dobru hranu i šapnite im nešto slatko na uvo...

Rak - Ljudi rođeni u znaku Raka ne vole da izlaze iz svoje zone komfora. Moglo bi da im prođe zajedničko kuvanje obroka, odlazak u kratku šetnju...

.

Lav - Nepopravljivi romantičari koji će pasti na večeru uz sveće i živu muziku, ako je moguće. Udelite im pokoji kompliment i gledajte kako vam padaju pred noge. Oni vole da budu u centru pažnje.

Devica - Perfekcionisti su i vole da je sve oko njih organizovano. Ako želite da ih impresionirate, pomozite im da preslože ormar, očiste kuhinju i sl.

Vaga - Voli romantiku i traži da partner ceni trud koji ulažu u vezu. Jedna od najromantičnijih stvari koju možete da uradite za Vagu jeste da napišete romantično pismo u kojem ćete navesti zašto je volite i zašto je vaša veza tako posebna.

Škorpija - Vole da borave u prirodi, pa će im oči zasijati ako ih odvedete negde na izlet, na plivanje, vožnju čamcem i sl.

.

Strelac - Vole da putuju i iskuse nove stvari. Odvedite ih na mesto koje nikada nisu posetili ili organizujte da isprobaju nešto novo.

Jarac - Vole tradicionalnu romantiku, odnosno oduševiće ih buket ruža, čokolada, plišana igračka i rukom pisana poruka.

Vodolija - Voli druženja s prijateljima, pa ćete ih oduševiti ako im organizujete neko druženje s prijateljima u opuštenoj atmosferi. Zahvaliće vam se posle kad se nađete sami u spavaćoj sobi.

Ribe - Najromantičniji znak Zodijaka uživaće u toploj kupki s puno pene i filmskom maratonu uz mnogo maženja, piše Večernji list.