I PARTNER I VI STE ROĐENI U ISTOM HOROSKOPSKOM ZNAKU? Evo koje su prednosti, a koje su mane...

U ljubavi dobro funkcionišu pripadnici istih zemljanih znakova, najgore vatrenih, a veze vodenih znakova mogu da funkcionišu, ali uz puno strpljenja i prilagođavanja.

foto: Tom Wang/Shutterstock
foto: Tom Wang/Shutterstock
.

Veza Ovnova

Već na prvom susretu Ovnova osetiće se velika hemija. Ali ta velika strast brzo će da ih "udari po glavi". Najveći problem će da im pravi sličan temperament pa su svađe i sukobi neizbežni. Ipak, na početku veze oboje će da se trude, ali kraj neće da bude ni blizu tako lep kao početak, piše Index.hr.

Veza Bikova

Pripadnici ovog praktičnog i racionalnog znaka dobra su kombinacija koja odiše stabilnošću. Slični stavovi i ciljevi dobra su osnova za dugotrajnu vezu, a svađa može da izbije zbog finansija. Problemi mogu da nastanu usled međusobne pasivnosti da bi se "odnos podigao na viši nivo".

Veza Blizanaca

Flert dva Blizanca svakako ima svoje čari. Njima definitivno neće da bude dosadno, a kreativnost će da se odražava u krevetu i izvan njega. Ipak, dugoročno su vrlo nestabilni pa im je potreban partner koji će da ih "prizemlji".

Veza Rakova

Veza dva Raka može da bude perspektivna, ali uz važan uslov da su oboje prošli ljubavni brodolom pa iz njega izvukli pouke. Oboje moraju da znaju da cene partnerovu emotivnost i da mu ne zameraju slabosti da bi uspeli, a trebalo bi da se suzdrže i od konstantnog analiziranja odnosa.

Veza Lavova

Odnos između dva vatrena pripadnika ovog znaka najčešće je nestabilan, jer ih njihova slična priroda neizbežno vodi u sukob. Kako oboje teže za dominacijom, u njihovoj vezi će borba za prevlast biti konstanta, a neće nedostajati ni ružne reči. Ipak, strastvena pomirenja uvek će da ih vrate jedno drugome, koliko se god trudili, ravnopravnost će teško da postignu.

Veza Devica

Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su kao stvoreni jedno za drugo. Oboje imaju velika očekivanja od partnera, a u međusobnom odnosu su toga itekako svesni. Pružaće podršku jedno drugom i izvlačiće ono najbolje jedno iz drugog, a još je bolje ako su pre ljubavi bili prijatelji.

.

Veza Vaga

Pripadnici ovog znaka kao par mogu da funkcionšu, ali će u to morati da ulože i puno energije. Oboje teže harmoniji u odnosima i zbog toga će da izbegavaju sukobe, ali u sebi će da nakupljaju frustracije. Čim se pojave prvi problemi, nakupljene frustracije će da eruptiraju.

Veza Škorpija

Strastveni pripadnici ovog znaka već u početku ljubavne veze će imati probleme i neslaganja. Njihov odnos će u početku da bude nabijen zameranjem i mirenjem pa stalnim emotivnim oscilacijama. Ako uspeju da prevladaju tu krizu i nađu zajednički jezik, mogu zajedno da funkcionšu.

Veza Strelčeva

Dvoje pripadnika ovog znaka teško će uopšte i doći u situaciju iz koje bi se mogla da se izrodi ljubavna veza. U samom početku će im njihov takmičarski duh onemogućiti povezivanje, ali ako do njega ipak dođe, oboje će da osete strah od gubitka slobode. Na sreću, biće iskreni jedno prema drugom i to sebi bez zameranja da priznaju.

Veza Jarčeva

Pripadnici ovog znaka u međusobnoj kombinaciji su kao stvoreni za stabilne i dugotrajne ljubavne veze. Dobro znaju šta žele u životu i u odnosu, a ako postoji ljubav to će obe strane da poštuju. Osim toga, pružaće dobru podršku u karijeri, a svoj odnos će da grade polako i sigurno.

Veza Vodolija

Iako pripadnici ovog znaka mogu da budu odlični prijatelji, podrška i društvo u teškim trenucima, u vezi će da budu previše egoistični. U početnim fazama odnosa će da im bude zabavno, ali vrlo brzo će vezi da nedostaje dublji emocionalni angažman i ona će ostati površna.

Veza Riba

Sa strane će se činiti da su dve Ribe idealan spoj, a za takav će kraj će navijati i njihova okolina. Do problema dolazi ako su oba partnera po karakteru inertni pa uprkos velikim planovima malo toga ostvaruju. Tada mogu da se jave zameranja i mučne situacije. Ipak, ako je u vezi jedna strana "pokretač", ona može da uspe.