Astro

I PARTNER I VI STE ROĐENI U ISTOM HOROSKOPSKOM ZNAKU? Evo koje su prednosti, a koje su mane...

U ljubavi dobro funkcionišu pripadnici istih zemljanih znakova, najgore vatrenih, a veze vodenih znakova mogu da funkcionišu, ali uz puno strpljenja i prilagođavanja.

01.05.2021. - 13:00h
ljubav, zaljubljenost
foto: Tom Wang/Shutterstock

Veza Ovnova

Već na prvom susretu Ovnova osetiće se velika hemija. Ali ta velika strast brzo će da ih "udari po glavi". Najveći problem će da im pravi sličan temperament pa su svađe i sukobi neizbežni. Ipak, na početku veze oboje će da se trude, ali kraj neće da bude ni blizu tako lep kao početak, piše Index.hr.

Veza Bikova

Pripadnici ovog praktičnog i racionalnog znaka dobra su kombinacija koja odiše stabilnošću. Slični stavovi i ciljevi dobra su osnova za dugotrajnu vezu, a svađa može da izbije zbog finansija. Problemi mogu da nastanu usled međusobne pasivnosti da bi se "odnos podigao na viši nivo".

Veza Blizanaca

Flert dva Blizanca svakako ima svoje čari. Njima definitivno neće da bude dosadno, a kreativnost će da se odražava u krevetu i izvan njega. Ipak, dugoročno su vrlo nestabilni pa im je potreban partner koji će da ih "prizemlji".

Veza Rakova

Veza dva Raka može da bude perspektivna, ali uz važan uslov da su oboje prošli ljubavni brodolom pa iz njega izvukli pouke. Oboje moraju da znaju da cene partnerovu emotivnost i da mu ne zameraju slabosti da bi uspeli, a trebalo bi da se suzdrže i od konstantnog analiziranja odnosa.

Veza Lavova

Odnos između dva vatrena pripadnika ovog znaka najčešće je nestabilan, jer ih njihova slična priroda neizbežno vodi u sukob. Kako oboje teže za dominacijom, u njihovoj vezi će borba za prevlast biti konstanta, a neće nedostajati ni ružne reči. Ipak, strastvena pomirenja uvek će da ih vrate jedno drugome, koliko se god trudili, ravnopravnost će teško da postignu.

Veza Devica

Za pripadnike ovog znaka slobodno može da se kaže da su kao stvoreni jedno za drugo. Oboje imaju velika očekivanja od partnera, a u međusobnom odnosu su toga itekako svesni. Pružaće podršku jedno drugom i izvlačiće ono najbolje jedno iz drugog, a još je bolje ako su pre ljubavi bili prijatelji.