Astro

Orhideja, ljiljan, lala... Da li znate koji je vaš CVET ROĐENJA prema horoskopskom znaku i šta on označava!?

Možda to niste znali, ali svaki horoskopski znak ima svoj cvet rođenja. U zavisnosti od toga da li ste romantična račica, praktična devica ili strastvena škorpija, zvezde su vam namenile poseban cvet koji odgovara vašoj ličnosti.

10.05.2021. - 20:00h
Da li znate koji je vaš CVET ROĐENJA?
Da li znate koji je vaš CVET ROĐENJA?foto: Dean Drobot/Shutterstock

1. OVAN – LALA

Pripadnici ovog vatrenog znaka samopouzdani su i neukrotivi. Prepuni su zarazne energije, uvek spremni da preuzmu poziciju vođe i spremni na avanture umesto hodanja utabanim putevistazama. Njihov cvet rođenja je lala. Ovnovi cene neočekivane znakove pažnje i ako želite da im poklonite buket koji će odgovarati njihovom entuzijazmu i revnosti, odaberite crvene lale.

lala, lale, cveće
foto: Thai Breeze/Shutterstock

2. BIK – LJILJAN

Iako se na pomen bikova uglavnom svi prvo sete njihove tvrdoglavosti, važno je napomenuti da oni u sebi zapravo skrivaju toplu, romantičnu i vrlo osećajnu stranu. Upravo zato im i odgovara njihov cvet rođenja, vrlo romantičan i opojan ljiljan.

ljiljani
foto: Job Narinnate/Shutterstock

3. BLIZANCI – RUŽA

Oni su svestrani, prilagodljivi i imaju bujnu maštu. Blizanci su jedan od najkreativnijih horoskopskih znakova, vrlo društveni i razigrani. Njihov cvet rođenja je ruža, jednako svestrana kao i oni. U zavisnosti od boje, ruže nose razne poruke i poklanjaju se u raznim prilikama, a baš kao i blizanci nisu jednodimenzionalne.

ruže
foto: Anett/Shutterstock

4. RAK – ŽAVORNJAK

Rakove smatramo najemotivnijim horoskopskim znakom i zato ne čudi što upravo u njihovim redovima nalazimo najviše nepopravljivih romantičara. Oni su osećajni, mirni, strpljivi i u potpunosti posvećeni svojim najmilijima. Takozvani žavornjak je njihov cvet rođenja i smatra se da on simbolizuje otvoreno srce, a upravo je takvo srce rakova.

cveće
foto: andersphoto/Shutterstock

5. LAV – SUNCOKRET

Dominantni, snažni, dostojanstveni, samopouzdani – sve to i još mnogo više! Druželjubivi lavovi sjajno se snalaze kada su u centru pažnje, a zbog svojih kvaliteta lako tamo i dospevaju. Njihov cvet rođenja je suncokret, grandiozan baš poput karateristika lavova.

suncokret, cveće
foto: Arkhipenko Olga/Shutterstock

6. DEVICA – BELA RADA

Najveće perfekcionistice među horoskopskim znakovima imaju oko za detalje, fokusirane su i vrlo praktične. Na prvu su malo rezervisane i sramežljive, a krasi ih jednostavnost. Jednostavan i nenametljiv je i njihov cvet rođenja – bela rada.

bele rade, cveće
foto: mahey/Shutterstock