Astro

Ribe će danas imati naporne momente, Vage zbunjene situacijom na poslu, Ovnovi nervozni, ali i zabrinuti...

Poslednji radni dan ove sedmice ne nagoveštava da će biti jednostavan...

12.03.2021. - 06:30h
žena
foto: pathdoc/Shutterstock

OVAN

Zbunjujuće situacije na poslu doneće vam nerviranje, ali i zabrinutost. Savet za vas je da nikako ne žurite, ni po pitanju dogovora ni po pitanju završavanja poslovnih obaveza. U emotivnom segmentu ste nešto povučeniji nego inače. Razmišljate o budućnosti odnosa u kome ste.

BIK

Dosta promenljivo raspoloženje, pa ćete u jednom trenutku biti jako aktivni, da biste se već u narednom povukli u sebe i potisnuli obaveze sa strane. Trebaće vam mnogo vremena da ostvarite ono što ste planirali. Romantika u odnosu sa voljenom osobom je naglašena.

BLIZANCI

Dan je dobar da se pokrenete po pitanju ličnih obaveza, ali je moguće da ćete zbog toga potisnuti poslovne situacije. Danas ne možete i na jednu i na drugu stranu. Niste ispunjeni u emotivnom segmentu i potražićete savet od strane člana porodice ili prijatelja.

RAK

Previše očekujete od drugih, ali i od sebe. Koliko god se trudili, malo je verovatno da ćete uspeti da ostvarite svoje planove. Ovo nije vaš dan. Zato je emotivni segment jako naglašen i u odnosu sa voljenom osobom vam slede naročito senzualni i romantični trenuci.