Astro

Komplikovan dan pred Rakovima, Blizanci zabrinuti, Vodolije iscrpljene... A kojim znakovima će ovaj četvrtak biti malo bolji?

Zvezde danas mnogim horoskopskim znacima neće biti naklonjene...

11.03.2021. - 06:34h
žena, tužna žena
foto: Akaranan/Shutterstock

OVAN

Energija ovog dana vam odgovara, ali je moguće da ćete preuzeti na sebe više nego što realno gledano možete postići. Na ovaj način ćete umesto da ubrzate sebe, samo usporiti situacije. Birajte prioritete. U emotivnom segmentu jaka mogućnost za flertovanje ili čak avanturu.

BIK

Danas biste trebali da obavite dosta sitnih obaveza, ali vam ja pažnja rasuta, pa je moguće da ćete teško uspeti da uklopite sve. Odličan odnos sa nadređenima, ako vam je potrebna usluga ili slobodan dan, vreme je da se aktivirate. Veliki emotivnim intenzitet.

BLIZANCI

Možete biti zabrinuti zbog teškog odvijanja nekih poslovnih situacija. Takođe, mogući su i veći troškovi. Neke isplate koje očekujete kasne. Lako ostvarujete komunikaciju sa suprotnim polom, ali nemojte previše „pritiskati“ pričom niti opterećivati ličnim problemima.

RAK

Komplikovan, naporan dan. Možete imati problema ako kasnite sa obećanjima koje ste dali poslovnim saradnicima. Ni sa voljenom osobom danas vam ne cvetaju ruže. Sve vam smeta, lako reagujete, preosetljivi ste. Možda je bolje da se povučete i okrenete odmoru.