Astro

OVOG UTORKA dešavanja ne idu Ovnovima u prilog; Rakovi sa nestrpljenjem čekaju informacije; Lavovi danas neka prikoče...

Šta kažu zvezde, šta vas čeka ovog utorka?

09.03.2021. - 06:49h
žena
foto: TierneyMJ/Shutterstock

OVAN

Dešavanja tokom današnjeg dana vam idu u prilog. Nagle promene i preokreti koji donose da se situacije koje su vam bitne ubrzaju. Moguće je i iznenadno poznanstvo koje će vam ulepšati dan. Pravo je vreme za susret sa voljenom osobom, ali i sa prijateljima.

BIK

Sa lakoćom ćete danas obaviti nezavršene obaveze, ali i rešiti nešto što je vama od ličnog prioriteta. Novite koje uvedete tokom današnjeg dana lako će doneti rezultate. U odnosu sa voljenom osobom stoji naglašeno razumevanje i sklad. Provedite divno popodne i veče.

BLIZANCI

Odličan dan je pred vama za šta god da vam je važno. U poslovnom segmentu ste „kao munja“ – sve stižete i ništa vam nije teško. Budite u pokretu, budite aktivni, dobre ideje i brza realizacija. Lako ćete osvojiti osobu koja vam je simpatična – dovoljno je samo da pokrenete priču.

RAK

Sa nestrpljenjem čekate informacije, dešavanja. Toliko ste napeti da prosto varnice vrcaju iz vas. Ono što vam je potrebno danas će se i realizovati, budite mirni. U emotivnom segmentu nedoumica – jedna osoba se pojavila i u potpunosti vam poremetila misli.