MART će biti emotivno težak mesec za ova TRI znaka Zodijaka

Mart je mesec u znaku Riba, emocije su intenzivnije, ali u drugoj polovini meseca, kada počne vreme Ovna, napetost raste

foto: Pixel-Shot/Shutterstock
foto: Pixel-Shot/Shutterstock
.

Tokom marta, najgore će biti rođenim u znaku bika, lava i strelca. Njih čeka period lične transformacije, razgovori sa samim sobom, sagledavanje nužnih promena, što nekada nije lako ni iskusiti, a tek ne napraviti. 

Bik

Od 20. marta aktiviraće vam se teže i intentivne emocije. Umesto da se trudite da bežite od njih, trebalo bi da se suočite sa njima. Ako se prepustite i uradite to, možete osetiti pravo isceliteljsko iskustvo.

Lav

Ako se budete osećali loše do 20. marta, tokom sezone riba, nemojte da vas čudi. Možda ćete tokom ovog perioda postati svesni svih stvari u svom životu koje treba da promenite, loših navika koje želite da napustite. Ipak, osloboditi se svega, nije lako, ovog meseca možda čete započeti da se "probijate" kroz strahove i počinjete da menjate stvari, piše Elite Daily, a prenosi Superžena.

Strelac

Sezona riba, do 20. marta, može u vama pokrenuti osetljive teme. Vreme je da se fokusirate na delove svog života koje niko ne vidi. Možda ćete imati rasprave i teže razgovore u krugu porodice, a moguće je i da će vas jedan od razgovora podstaći na razgovor koji dugo dlažete.