Astro

HOROSKOP OD 8-14. MARTA: Ovnovi ne prepoznaju signale simpatije; Vage, ljubav je na vašoj strani

Šta vas čeka u ovoj martovskoj nedelji?

07.03.2021. - 15:41h
ljubav
ljubavfoto: 4 PM production/Shutterstock

OVAN

Hrana

Nedelja u koju ulazite donosi mnogobrojne izazove, lepe i one manje lepe, pa i veliko trošenje energije. Vaš metabolizam i varenje kao da nisu u svojoj punoj snazi, pa bi trebali da uzimate laganiju hranu, ali da se trudite da ona zadovolji potrebe vašeg organizma.

Ljubav

U najboljem slučaju, vaš emotivni život u ovoj sedmici funkcioniše u fazonu – kao sve je tu, ali je ili nedorečeno ili nešto fali. Taj osećaj da je nešto u odnosu sa partnerom nepotpuno i čudno sada teško da možete osvetliti i objasniti, najpre sebi. Pokušajte da samo uživate u lepim momentima, jer će ih biti. Sve ostalo – neka čeka. I slobodni i zauzeti sada imaju mogućnost da se zanose nekim pričama i osobama koje im se lako podvlače pod kožu, ali sa kojima je malo verovatno da mogu ostvariti iole stabilniji odnos. Slobodni – dok vi o nekome maštate, druga osoba vam uporno šalje signale koje vi ne vidite ili ignorišete.

Posao

Nedelja će krenuti udarnički a verovatno je da će i njen dalji tok, kao i završetak – biti apsolutno isti. Ukoliko ste u prethodnoj sedmici dobili neku ponudu ili predlog – sada to možete razrađivati i dogovarati se dalje, ali samo ako ćete striktno obraćati pažnju na svaki detalj, pogotovo što se finansijskog dela dogovora tiče. Takođe – u danima koji su ispred vas aktiviraće se vaši poznanici i kontakti i preko njih vam slede zanimljive poslovne informacije koje biste mogli iskoristiti.

Novac

Prilivi I troškovi se konstantno smenjuju. Kao da se utrkuju.

Zdravlje

Disajni putevi su osetljivi. Alergije, prehlade. Stariji – više se krećite.

BIK

Hrana

Čudno ste raspoloženi, a to utiče i na vaš apetit, ali i na varenje. Nemojte preskakati obroke ili zadovoljiti glad grickalicama, brzom hranom. Potrebne su vam žitarice od celog zrna, meso u manjim količinama, voće i što više svežeg povrća.

Ljubav

U ovoj ste nedelji izraženo senzitivni, osećajni, brižni. Spremni da svu nežnost I pažnju pokažete partneru. Druga strana možda u ovom trenutku nije toliko romantična I osetljiva kao vi, ali je definitivno tu da vas podstiče, na neki svoj način. Nemojte očekivati od voljene osobe da vam sada skida zvezde sa neba I obećava kule I gradove, ali očekujte da će biti tu u svakom trenutku kada vam zatreba – bilo da vam da podršku kroz savet I komunikaciju, bilo da vam donese osmeh na lice. Slobodni Bikovi – aktivnosti suprotnog pola prema vama su izražene, što vam jako prija. Uživajte u flertovanju.

Posao

Sve vezano za poslovni segment u ovoj se nedelji odvija solidno, sa izuzetkom same sredine sedmice koja može na kratko doneti par nervoznih momenata – ili sa nadređenima, ili sa klijentima koji su I inače prilično zahtevni. Ovaj vam period pogoduje za sve vrste dogovora, kao I za sređivanje papiroloških pitanja. Možete povremeno imati problem sa nefokusiranošću I slabom koncentracijom, pa vodite računa da u takvim stanjima ne donosite bitne odluke I proverite sebe zbog potencijalnih propusta.

Novac

Dosta korektna situacija, mada vam sledi neplanirani trošak u drugom delu nedelje.

Zdravlje

Noge su sada osetljive kod vas – I zbog venske cirkulacije ali I zbog mogućnosti povreda.

BLIZANCI

Hrana

Potrebna vam je jača hrana i redovni obroci. Neki Blizanci mogu imati manjih problema sa probavom – Mars u vašem znaku može doneti da previše žurite prilikom jela – brzinski « tovarite » hranu u stomak, što može dovesti do nadimanja i grčeva. Uvedite u svoje obroke juneće meso, ribu, dosta svežeg povrća.

Ljubav

Neću da kažem da je sve savršeno u vašim emotivnim partnerstvima, ali postoji prostor za neko normalno funkcionisanje, kao I prostor za dodatno poboljšanje. Vi ste trenutno aktivniji faktor I na vama je više odgovornosti, što znači da – kako se vi postavite I kako budete usmeravali priču sa partnerom, tako će vam biti. Ne trošite svoje vreme samo na posao I na obaveze – imate više nego dovoljno prostora da ove dane učinite lepim I voljenoj osobi I sebi. Slobodni Blizanci – kod vas se mnogo toga dešava, verovatno je I više osoba u opticaju. Privlačite poglede, ali I nove ljude u svoj život.

Posao

Mnogo toga vezanog za posao I dalje će biti nedorečeno ili sa opcijom da se u budućnosti reši – one situacije nad kojima nemate kontrolu za sada pustite. Postoje druge stvari, drugi dogovori I projekti koji se pred vama otvaraju lakše I na tu stranu je sada potrebno zaputiti se. Ne pravite neke ogromantne planove u svojoj glavi – snevanje kula I gradova ostavite za drugi put, a ono što je realno I što vam je pred nosom – čvrsto uhvatite. Mars vam poručuje – sve ono što možeš da rešiš sad I odmah, to je to!

Novac

Skroz je ok situacija.

Zdravlje

Osećate se dobro, ali ipak povedite više računa o osetljivosti disajnih organa.