Astro

DNEVNI HOROSKOP: Lavovi će sve shvatati lično; Bikovima sledi naporan dan; Rakovi će osetiti partnerov pritisak

Šta vam zvezde prognoziraju ovog ponedeljka?

08.03.2021. - 06:30h
devojka
devojkafoto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Priličan broj obaveza vas očekuje tokom današnjeg dana, a vi se osećate iznureno i dekoncentrisano. Potrudite se da budete više posvećeni poslu, da ne biste napravili neki značajniji propust. Stoji blaga nesigurnost u odnosu sa voljenom osobom, neraspoloženje.

BIK

Računajte na jedan naporan dan, delimično zbog toga što ste sami sebi zadali ogroman broj zadataka i obaveza. Možda biste mogli da preispitate svoje planove i odložite nešto za naredne dane. Velika emotivna ispunjenost. Voljenoj osobi pokazujete koliko vam je stalo do nje.

BLIZANCI

Bićete na sto strana odjednom i truditi se da se ne opterećujete previše nekim razmišljanjima, već da se posvetite poslu, pogotovo zaostacima. Sa voljenom osobom isplanirajte zajedničko popodne. Mogućnost za kontakt sa nekim koga dugo niste videli.

RAK

Blaga neraspoloženost zbog toga što ćete morati da odustanete od planova za danas ili zato što dobijate neprijatne informacije. Pokušavate da priđete voljenoj osobi na pravi način, ali vam jako smeta što sa njene strane osećate pritisak i neopravdanu ljubomoru.