Astro

Nedelja je dan za odmor i Device to danas bukvalno shvataju - ne izlaze iz kreveta ako ne moraju, Vage se trude da nekog očaraju

Kakav dan je pred vama?

07.03.2021. - 06:30h
Nedelja...
Nedelja...foto: G-Stock Studio/Shutterstock

OVAN

Današnji dan donosi vam stabilnost i dozu smirenosti u emotivnim odnosima, ali povremeno ne možete da se oduprete osećanju da vi i partner zanemarujete važna pitanja. Ne uzimajte za ozbiljno ova raspoloženja, izađite zajedno, prošetajte, biće sve bolje u večernjim satima.

BIK

Danas imate više nego dobre osnove da ostvarite susret sa osobom koja vam je interesantna, ali samo vodite računa da napravite pravi dogovor. Naime, postoji mogućnost konfuzije u komunikaciji, kao i usklađivanja što se slobodnog vremena tiče. Budite prilagodljivi.

BLIZANCI

Mislim da bi zaista bio red da napravite dogovor o susretu sa tim nekim ko vas interesuje. Nema više potrebe da neke stvari nosite u sebi, izjasnite se, pa kud puklo da puklo. Ako ste odlučili da ipak nemate hrabrosti za tako nešto, onda se zadovoljite druženjem sa prijateljima.

RAK

Današnji dan donosi vam velike mogućnosti da sredite neprijatne situacije sa partnerom iz prethodnih dana. Provedite vreme zajedno, lako će biti usaglasiti se. Ukoliko ste sami, lako možete ostvariti kontakt sa osobom koja vam je interesantna.