Astro

Rakovi su prilično nepažljivi danas, Lavovi beže od posla - ali džaba, Strelčevi će morati da "zasuku rukave"...

A kakav dan je pred vama? Šta su vam "skockale" zvezde za ovu subotu?

06.03.2021. - 06:30h
Kakav dan je pred vama?
Kakav dan je pred vama?foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

OVAN

Ako danas radite, budite obazriviji, jer stoji mogućnost konflikta sa saradnicima. Danas vas drmaju izuzetno jake strasti, pa bi ovo vreme u suštini bilo najbolje iskoristiti za “krevetske aktivnosti”. U odnosu sa emotivnim partnerom stoje varnice, bolje je da ih potrošite kroz strast.

BIK

Ako hoćete da danas uradite pravu stvar za sebe, najbolje će biti da ostavite sve obaveze I okrenete se sopstvenom uživanju. Dan je izuzetan da otputujete ili da makar pustite sopstvene misli “na ispašu”. Moguće su velike strasti u odnosu sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Zaista danas želite da stavite tačku na neke stvari i to ćete i uraditi. Dobro je što ćete završiti sa nekim problemima, situacijama, ljudima – sa onim što vas je opterećivalo i unosilo vam pometnju. Pokušajte da budete korektni u odnosu sa voljenom osobom.

RAK

Danas ste nepažljivi, misli vam lutaju I stoji mogućnost da napravite grešku. Ne ostavljajte bitne odluke za današnji dan, bolje ih prolongirajte za narednu nedelju, kada stvari budu jasnije. Potrebno vam je opuštanje, ali aktivno, pa bi bilo najbolje otputovati ili se baviti rekreacijom.