Astro

Koju pozu najviše vole? Ovan voli "doggy style", Devica stojeće, Škorpija "69"...

Dok Rakovi, Škorpije i Ribe vole da eksperimentišu s neobičnim pozama, Device, Jarčevi i Bikovi vole poze "oči u oči" s partnerom, a Lavovi i Vodolije sedeće... Koju pozu vi preferirate?

04.03.2021. - 20:00h
sex, noge, kaubojski gradbojski šešir
foto: Author alanpoulson, Depositphotos

Ovan
Za večite avanturiste i strastvene ljubavnike Ovnove, najbolji seks je onaj žestoki, pa čak i pomalo agresivan. Najbolja poza za njih je "doggy style", u kojem će žena ispred sebe staviti jastuk kako bi se naslonila i bila s glavom u istom nivou kao i njen partner. Takođe, jastuk će poslužiti i za silovito stiskanje kojem su skloni.

Bik
Veliki hedonisti Bikovi vole poze koje im ostavljaju prostora za puno fizičkog kontakta, a istovremeno ne zahtevaju veliki fizički napor kako bi seks trajao što duže. Idealna poza je ona u kojoj partnerka leži na leđima sa jastukom ispod zadnjice kako bi joj karlica bila podignuta. Muškarac kleči priljubljen iznad nje i stavlja partnerkine noge na svoja ramena.

Blizanci
Znatiželjni i promenljivi pripadnici ovog znaka skloni su eksperimentisanju i čestom menjanju poza u seksu, ali najviše im odgovara poza u kojoj oba partnera leže priljubljenih tela ili tzv. školjka. Partnerka leži na stomaku sa skupljenim nogama i rukama, dok muškarac leži na njoj s raširenim nogama. U ovoj pozi je trenje veliko, pa seks obično i kratko traje ali donosi puno užitka.

Rak
Vrlo senzualni pripadnici ovog znaka kojima je seks ne samo fizičko već i duboko emotivno iskustvo, obožavatelji su nesvakidašnjih poza. Idealna pozicija za njih je ona u kojoj žena sedi na ivici stola, dok muškarac stoji i rukama pridržava njene noge u vazduhu. Prednost ove poze je što partneri sve vreme mogu da se gledaju u oči.

Lav
Pripadnici ovog znaka vole poze u kojima se ističe bliskost s partnerom, a naročito one u kojima osete svaki pokret svog i partnerovog tela. Zato je za njih idealna poza u kojoj oba partnera sede, bilo na stolici ili ivici kreveta, a muškarac rukama pridržava partnerkcu za zadnjicu dok ona diktira ritam.

Devica
Pripadnici ovog znaka su ljubitelji igrica dominacije i neobičnih poza. Vole pozicije u kojima vide veći deo partnerovog tela, a odlična poza za njih je "kaubojka" u kojoj je žena na muškarcu, ali tako da je leđima okrenuta od njegoog lica i on ima pogled na njenu zadnjicu i sam čin seksa. Najviše strasti ipak će izazvati poze u kojima on stoji i rukama pridržava partnerku naslonjenu na zid.