Ovnovi su prilično rasejani, a poslovi nisu završeni; Devicama danas ništa ne ide od ruke; Škorpije sve završavaju "navrat-nanos"

Blizanci su neraspoloženi danas, mada nemaju neki konkretan razlog za to. Lavovi u poslednjem momentu završavaju posao. Ribe vape za odmorom... Šta su vama zvezde pripremile za ovaj petak?

Petak je, a posla ima napretek..., foto: baranq/Shutterstock
Petak je, a posla ima napretek..., foto: baranq/Shutterstock
.

OVAN

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje, a to vam sada teško pada. Mozak vam je na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna velika organizovanost da sve privedete kraju. Stoji nezadovoljstvo emotivnim životom. Nikako da sve krene onako kako vi to želite.

BIK

Svesni ste da ste postigli dosta zadovoljavajuće rezultate ali vam se I dalje čini da je “ono pravo” suviše daleko od vas. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom, ne možete požuriti neke situacije. Dan je u emotivnom smislu odličan I predstoji vam vrlo romantičan kontakt sa partnerom.

BLIZANCI

Zaista nema razloga za neraspoloženje koje će vas uhvatiti tokom ovog dana. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste...a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek.

RAK

Iako ste sigurni da ste odradili sve ono što je bilo u vašoj moći, ipak ste zabrinuti kako će se na dalje odvijati bitne poslovne situacije. Plašite se da se nešto ne dogodi u poslednjem trenutku. Možda previše očekujete od komunikacije sa jednom osobom.

Petak je, a posla ima napretek..., foto: baranq/Shutterstock
Petak je, a posla ima napretek..., foto: baranq/Shutterstock
.

LAV

Vi ste se u poslednjem trenutku setili da neke stvari niste uradili. Ili vam je pak nadređena osoba skrenula pažnju na propust. Šta god da je od ovoga, sledi vam par sati ispunjenih žurbom I nervozom. Očekujete da se partner trudi oko vas, a vi nećete ni prstom da mrdnete.

DEVICA

Danas vam ništa ne ide od ruke. Kao da se sve urotilo da vas onespokoji, uspori, zablokira. Ne znate gde udarate od posla, a na kraju nekako ispada da morate ispočetka. Ni u emotivnom segmentu ne cvetaju ruže. Nikako da doprete do voljene osobe I napravite pravi dogovor sa njom.

VAGA

Vrlo su vam zasmetali postupci osoba iz poslovnog okruženja, ali ste svesni da morate da održite korektne odnose, jer će vam trebati na dalje. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete ipak provesti u okviru porodice. Niste dovoljno odmorni za neku akciju.

ŠKORPIJA

Ispašće da su najteže I najneprijatnije obaveze ostale baš za sam kraj nedelje. Iako vam nije ni do čega, morate da prionete na posao. Danas možete biti I razočarani ili zbunjeni postupcima od strane osobe koja vam se dopada, čak I prijatelja. Možete se povući u sebe I ućutati.

Petak je, a posla ima napretek..., foto: baranq/Shutterstock
Petak je, a posla ima napretek..., foto: baranq/Shutterstock
.

STRELAC

Toliko će vas danas iscrpeti kontakti sa nekim ljudima da u pojedinim trenucima možete osećati da ste u potpunosti isceđeni. I opet na kraju dana nećete biti zadovoljni postignutim. Ne nervirajte se, povucite se I odmorite, biće dana za pobedu.

JARAC

Trudićete se da udovoljite zahtevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali na vreme. Budite sigurni da ovo neće biti lak zadatak, pogotovo što ćete biti u kontaktu sa ljudima koji su vrlo neodgovorni. Dobar dan u emotivnom segmentu, stoji zadovoljstvo.

VODOLIJA

Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni poslovnim pitanjima. Ne želite ni najmanja sitnica da vam promakne, ali budite sigurni da su sada greške moguće. Više vam odgovara da u ovom trenutku budete povučeni, slaba komunikacija sa emotivnim partnerom.

RIBE

Koliko god da je prethodnih par dana obilovalo šansama I mogućnostima za dogovore, današnji dan je opozitan. Nikako ne uspevate da ostvarite zadovoljavajuću komunikaciju sa saradnicima, a I vi lično se osećate rasejano I konfuzno. Potrebno je da se odmorite.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/