Astro

Ovnovi su prilično rasejani, a poslovi nisu završeni; Devicama danas ništa ne ide od ruke; Škorpije sve završavaju "navrat-nanos"

Blizanci su neraspoloženi danas, mada nemaju neki konkretan razlog za to. Lavovi u poslednjem momentu završavaju posao. Ribe vape za odmorom... Šta su vama zvezde pripremile za ovaj petak?

05.03.2021. - 06:30h
Petak je, a posla ima napretek...
Petak je, a posla ima napretek...foto: baranq/Shutterstock

OVAN

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje, a to vam sada teško pada. Mozak vam je na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna velika organizovanost da sve privedete kraju. Stoji nezadovoljstvo emotivnim životom. Nikako da sve krene onako kako vi to želite.

BIK

Svesni ste da ste postigli dosta zadovoljavajuće rezultate ali vam se I dalje čini da je “ono pravo” suviše daleko od vas. Pustite neka sve ide nekim svojim tokom, ne možete požuriti neke situacije. Dan je u emotivnom smislu odličan I predstoji vam vrlo romantičan kontakt sa partnerom.

BLIZANCI

Zaista nema razloga za neraspoloženje koje će vas uhvatiti tokom ovog dana. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste...a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek.

RAK

Iako ste sigurni da ste odradili sve ono što je bilo u vašoj moći, ipak ste zabrinuti kako će se na dalje odvijati bitne poslovne situacije. Plašite se da se nešto ne dogodi u poslednjem trenutku. Možda previše očekujete od komunikacije sa jednom osobom.