Astro

Blizanci su danas malo "napadni", Vage teško postižu dogovore, Vodolijama je potrebna "pomoć prijatelja"...

Kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za ovaj četvrtak?

04.03.2021. - 06:30h
Nekome je danas potrebna pomoć
Nekome je danas potrebna pomoćfoto: Vadym Pastukh/Shutterstock

OVAN

Neko bi danas vaše reči mogao shvatiti potpuno pogrešno. Iako vam to nije namera, izgledate nasrtljivo i arogantno u očima drugih. Pokušajte da obuzdate preveliku energiju koja je danas aktivna. Pokušavate da manipulišete voljenom osobom i da je navedete da se prikloni vašim željama.

BIK

Današnji dan i njegova energija vam u potpunosti odgovaraju i spremni ste da se bacite u akciju. Promena je vidljiva svima oko vas. Velika sigurnost i samopouzdanje, kombinovana sa očaravajućim I duhovitim pristupom, obezbediće vam zainteresovanost osobe koju simpatišete.

BLIZANCI

Vaš nastup danas izaziva nepoverenje ljudi oko vas jer smatraju da suviše ističete sebe I da pokušavate da se nametnete kao konkurencija. Time što ćete pritiskati neku osobu porukama i pozivima na izlazak, ne činite ništa u svoju korist. Morate biti suptilniji.

RAK

Uspevate da završite obaveze koje su vam nametnute, jer ste dovoljno fokusirani I skoncentrisani. Ipak, ovo je previše posla za vas, pa ćete osećati iscrpljenost. Pokušajte da napunite baterije u popodnevnoj šetnji kroz grad I kupovini sa voljenom osobom ili sa prijateljima.