Astro

Rakovi su danas zatrpani poslom - ne znaju gde bi pre; Lavove "zaskaču" problemi, ali ih lako rešavaju...

Blizanci - vreme je da pokrenete promene kojima težite. Jarčevima se planovi dobro ostvaruju i trenutno su zadovoljni. Kakav dan je pred vama? 

03.03.2021. - 06:30h
Rakovi ne znaju 'gde udaraju'
Rakovi ne znaju "gde udaraju"foto: MilanMarkovic78/Shutterstock

OVAN

Odličan dan za pokretanje novih saradnji i komunikaciju. Druga strana će pokušavati da vam pronađe greške i ići u neke sitne detalje dogovora, ali vi uspevate da na pravi način predstavite svoje predloge. Pravo je vreme za dogovore sa emotivnim ili bračnim partnerom.

BIK

Danas ste izvrsno organizovani I lako pokrećete poslovne situacije koje su vam važne. U komunikaciji sa drugima ostavljate pozitivan i dobar utisak. Mogući su I neočekivani novčani prilivi. U razgovoru sa voljenom osobom dolazite do zajedničkih ciljeva i dogovora.

BLIZANCI

Vreme je da pokrenete promene kojima težite. Sada možete u poslovnom segmentu lakše da se aktivirate, imate dobre ideje i možete ih prezentovati na pravi način. Voljena osoba je danas naročito dobro raspoložena prema vama i spremna da vas uljuljka.

RAK

Imate mnogo više posla nego što biste to u ovom trenutku želeli. Najviše vas opterećuje komunikacija, jer ne znate na koju ćete pre stranu. Sastančenja, dogovori, a telefon verovatno nećete ispuštati iz ruku. U emotivnom delu blagi nesklad sa voljenom osobom.