Astro

Ženu Bika osvojićete večerom koju ste sami spremili, Devicu nekom uslugom, Vagu flertom... A ostali?

Horoskop određuje neke bitne karakteristike znaka koje je dobro upoznati pre nego krenete da zavodite potencijalnog partnera, jer ne prolaze kod svih iste fore. Evo šta treba da znate...

01.03.2021. - 20:00h
Kako ih osvojiti?
Kako ih osvojiti?foto: Nemanja Novakovic/Shutterstock

Zavođenje je veština kojom se koristimo u pronalaženju partnera, a prilikom tog čina gestikulacijom, dodirima i govorom dajemo drugoj strani do znanja da smo zainteresovani. Svaki znak Zodijaka ima svoju taktiku zavođenja, ali i način na koji želi da bude osvojen...

OVAN

Ako želite romantično da se povežete s Ovnom, morate da budete odvažni. Osvojiće ga direktan nastup. Priđite mu, budite iskreni, recite mu šta vam je na umu. No, to nikako ne znači da morate do kraja da otkrijete svoja osećanja. Igrajte toplo–hladno igrice. Ovan je lovac i zaintrigiraće ga vaša nedostupnost i neukrotivost.

Muškarac ovoga znaka prosto obožava hrabre žene. Gledajte ga pravo u oči, približite mu se, šapnite mu pokoju reč na uho, a potom se udaljite.

Ženi Ovnu postavljajte pitanja o tome šta voli, isprovocirajte je da priča o sebi, budite znatiželjni, počastite je pićem, a pre nego što se udaljite, ostavite joj broj telefona.

BIK

Imajte na umu da ste naišli na osobu konzervativnog pogleda na svet kojoj materijalna sigurnost znači više od ljubavi. Smatraće da vas je upoznao tek kad preispita vaš odnos prema novcu, koliko zarađujete i u kakvom stanu živite. Bik prezire predatore. Morate biti strpljivi, pokazati mu da vam se sviđa i pustiti ga da učini prvi korak.

Muškarac Bik voli senzualne i ženstvene žene. Zavedite ga suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namere. Dinstajte ga na laganoj vatri dok se ne zapali.

Ženu Bika pozovite na večeru koju ćete joj sami spremiti i to u njenom prisustvu! Pošaljite joj na kućnu adresu buket crvenih ruža ili finu čokoladnu bombonijeru.

BLIZANCI

Ne dopustite da se dosađuje u vašem društvu. Smeh i zabavan razgovor za svakog Blizanca su veliki afrodizijak. Ako znate da ga uzbudite i zaintrigirate rečima, obavili ste već pola posla. Prepričavajte mu tračeve koje ste tek čuli, pričajte mu viceve, šalite se na svoj račun. Razgovarajte celu noć, budite društveno i politički angažovani, energični i komunikativni.

Muškarac Blizanac voli duhovite, provokativne, izgledom vitke žene, mnogo mlađe od njega. Bitno mu je kako ste obučeni i imate li stila. Prvo će pasti na izgled.

Ženu uzbuđuje muški mozak. Metafore, poređenja, citati iz filmova ili roman koji ćete spretno prepričati i uklopiti u temu o kojoj razgovarate učiniće je spremnom na sve.

RAK

Prema Raku morate da budete pažljivi i nežni. Upustite se u intiman razgovor, podelite s njim neka iskustva iz detinjstva. Kad mu se otvorite, Rak će početi da vam veruje, a to znači da će i on polako izlaziti iz svog sigurnosnog oklopa. Njegova romantična narav još živi u viktorijanskom dobu i ovaj emotivac sanja o dugotrajnom udvaranju koje budi zaljubljenost kod obe strane.

Muškarac ovoga znaka ima strah od odbijanja, stoga je moguće da vam neće prići prvi. Morate uzeti stvar u svoje ruke i ne zaboravite da mu date do znanja koliko volite svoju majku.

Ženi Raku podilazite, u razgovoru često koristite reči kao što su ljubav, sigurnost, osećaj, porodica, deca... Malim uslugama pokažite joj da se na vas može osloniti.