Astro

Bikovima jedan susret danas "izmiče tlo pod nogama", Device "zaskaču" iznenađenja i to vrlo pozitivna, Strelčevi su malo nesigurni

Kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za prvi dan marta?

01.03.2021. - 06:30h
Bikovima jedan susret danas 'izmiče tlo pod nogama'
Bikovima jedan susret danas "izmiče tlo pod nogama"foto: Roman Samborskyi/Shutterstock

OVAN

Dosta napeti I naporni momenti u poslovnom okruženju. Možete se nervirati i žuriti, ali je više nego evidentno da možete sklopiti izuzetno dobar dogovor. Osećate intenzivnu žudnju prema jednoj osobi i sada je pravi trenutak da pokušate da povučete neki konkretniji potez i osvojite je.

BIK

Neočekivane prilike u poslovnom segmentu koje idu u vašu korist. Vreme je da se aktivirate, nije trenutak da previše kalkulišete. Dobijate potvrdu brzog finansijskog priliva. Susret koji vam može pomeriti tlo pod nogama. Jako ste se zagrejali za jednu osobu.

BLIZANCI

Jaka volja i energija da se neke okolnosti na poslu promene. Imate pozitivan dan sa kolegama, ispunjenost obavezama. Smatrate da vas voljena osoba neopravdano zanemaruje. Neki od vas danas mogu započeti tajnu komunikaciju, koja bi i te kako vodila ka strasnoj avanturi.

RAK

Pokušavate da izađete u susret nadređenima po njihovim zahtevima, ali vam to teško ide. Zbog velikog broja obaveza koje su vam nametnute od samog početka dana, morate promeniti raspored koji ste zacrtali. Prevazišli ste teže momente sa voljenom osobom, jačanje emocija.