Bikovima jedan susret danas "izmiče tlo pod nogama", Device "zaskaču" iznenađenja i to vrlo pozitivna, Strelčevi su malo nesigurni

Kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za prvi dan marta?

Bikovima jedan susret danas &izmiče tlo pod nogama&, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Bikovima jedan susret danas "izmiče tlo pod nogama", foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

OVAN

Dosta napeti I naporni momenti u poslovnom okruženju. Možete se nervirati i žuriti, ali je više nego evidentno da možete sklopiti izuzetno dobar dogovor. Osećate intenzivnu žudnju prema jednoj osobi i sada je pravi trenutak da pokušate da povučete neki konkretniji potez i osvojite je.

BIK

Neočekivane prilike u poslovnom segmentu koje idu u vašu korist. Vreme je da se aktivirate, nije trenutak da previše kalkulišete. Dobijate potvrdu brzog finansijskog priliva. Susret koji vam može pomeriti tlo pod nogama. Jako ste se zagrejali za jednu osobu.

BLIZANCI

Jaka volja i energija da se neke okolnosti na poslu promene. Imate pozitivan dan sa kolegama, ispunjenost obavezama. Smatrate da vas voljena osoba neopravdano zanemaruje. Neki od vas danas mogu započeti tajnu komunikaciju, koja bi i te kako vodila ka strasnoj avanturi.

RAK

Pokušavate da izađete u susret nadređenima po njihovim zahtevima, ali vam to teško ide. Zbog velikog broja obaveza koje su vam nametnute od samog početka dana, morate promeniti raspored koji ste zacrtali. Prevazišli ste teže momente sa voljenom osobom, jačanje emocija.

Bikovima jedan susret danas &izmiče tlo pod nogama&, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Bikovima jedan susret danas "izmiče tlo pod nogama", foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

LAV

Budite spremni da reagujete, jer će se danas otvoriti situacije koje niste očekivali. Dosta dobar I podsticajan dan je pred vama, dobro za dogovor sa šefovima, ali I za finansijske prilive. Kontakt sa osobom koja živi nešto dalje od vas ili je vezana za inostranstvo.

DEVICA

Koliko god vi bili spremni na sve poslovne izazove, današnje situacije vas mogu iznenaditi. Na svu sreću, na pozitivan način. Moguće je popravljanje poslovnih pozicija. Partner će vas iznenaditi inicijativom I spremnošću da vam izađe u susret po nekim pitanjima.

VAGA

Poslovne okolnosti su danas na vašoj strani. Kontakt od strane poslovnih partnera donosi vam zadovoljstvo. Izaberite najbolji trenutak da pokrenete pitanja koja su vama lično važna. O jednoj osobi vrlo intenzivno razmišljate. Mogućnost susreta.

ŠKORPIJA

Vaši su potezi pametni I proračunati. Sve ono vezano za poslovna partnerstva donosi vam mogućnosti za dobitak. Dobr dan I u finansijskom smislu. Jak kontakt sa osobom koja vas neodoljivo privlači. Neke varnice mogu sevnuti na brzinu, stoji mogućnost za avanturu.

Bikovima jedan susret danas &izmiče tlo pod nogama&, foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Bikovima jedan susret danas "izmiče tlo pod nogama", foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

STRELAC

Osećate se nesigurno i čini vam se da su prepreke veće nego što zaista jesu. Na svu sreću pa će vam situacija pokazati da je sve lakše ostvarivo nego što ste to vi mislili. Razmišljate o emotivnom partneru i duboko u sebi nosite dileme povodom ovog odnosa.

JARAC

Vaša je poslovna situacija stabilna i današnji dan može doneti i dobre vesti i dogovore sa šefovima. Rešavate zaostalu poslovnu problematiku. Trudite se da osoba do koje vam je stalo ne primeti u kojoj meri ste zainteresovani za nju. Ipak, neke stvari se ne mogu tek tako sakriti.

VODOLIJA

Ovaj dan može biti momenat kada ćete mnoge stvari pokrenuti I promeniti. Dogovori koje budete ostvarili u najavi vam donose mogućnost za uspeh I u poslovnom, ali I u finansijskom segmentu. Susret sa jednom osobom će vas u potpunosti “prodrmati”.

RIBE

Povoljan dan za pregovore i ostvarenje planova, a pojedine Ribe danas mogu dobiti najavu unapređenja ili veće finansijske dobiti. Izuzetna komunikacija sa voljenom osobom ili nekim koga simpatišete. Koristite priliku da ugovorite susret u popodnevnim ili večernjim satima.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/