Astro

Blizanci danas "pune baterije" i sumiraju utiske od nedelje za nama, Vage se "okreću" starom društvu, Vodolije tragaju za zabavom

Kakva nedelja je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za poslednji dan ovog februara?

28.02.2021. - 06:30h
Nedelja je dan za uživanje...
Nedelja je dan za uživanje...foto: Look Studio/Shutterstock

OVAN

Danas ste pomalo nestrpljivi i lako vas je iziritirati, što će naročito biti prisutno I evidentno u prepodnevnim satima. Možete smatrati da neke situacije više ne možete da trpite. Spustite loptu i sačekajte – vaše raspoloženje se popravlja i možete se posvetiti dragim ljudima.

BIK

Tokom današnjeg dana vam je potrebno više odmora. Kao da vas je prethodna sedmica I dešavanja u njoj u potpunosti iscedila I veći deo prepodneva ćete provesti ili u nekom leškarenju ili u potpuno opuštenoj atmosferi. Ostatak dana donosi bolje raspoloženje I vitalnost.

BLIZANCI

Dobro raspoloženje i uglavnom druženja, jer ćete želeti da sa više osoba koje ste nekako neopravdano zapostavili, ostvarite kontakt I vidite se. Jedna dosta naporna sedmica je za vama, pa ćete možda iskoristiti popodne da saberete utiske I napravite plan za dalje…

RAK

Tokom ovog dana ćete biti u jako dobrom raspoloženju, najviše okrenuti ka svojim ukućanima, porodici, koji su mesto gde se vi opuštate I “punite” pozitivnom energijom. Ako uspete da odvojite neki trenutak, obavezno izađite van kuće, jer ćete se provesti mnogo bolje nego što to očekujete.