Blizanci danas "pune baterije" i sumiraju utiske od nedelje za nama, Vage se "okreću" starom društvu, Vodolije tragaju za zabavom

Kakva nedelja je pred vama? Šta su vam pripremile zvezde za poslednji dan ovog februara?

Nedelja je dan za uživanje..., foto: Look Studio/Shutterstock
Nedelja je dan za uživanje..., foto: Look Studio/Shutterstock
.

OVAN

Danas ste pomalo nestrpljivi i lako vas je iziritirati, što će naročito biti prisutno I evidentno u prepodnevnim satima. Možete smatrati da neke situacije više ne možete da trpite. Spustite loptu i sačekajte – vaše raspoloženje se popravlja i možete se posvetiti dragim ljudima.

BIK

Tokom današnjeg dana vam je potrebno više odmora. Kao da vas je prethodna sedmica I dešavanja u njoj u potpunosti iscedila I veći deo prepodneva ćete provesti ili u nekom leškarenju ili u potpuno opuštenoj atmosferi. Ostatak dana donosi bolje raspoloženje I vitalnost.

BLIZANCI

Dobro raspoloženje i uglavnom druženja, jer ćete želeti da sa više osoba koje ste nekako neopravdano zapostavili, ostvarite kontakt I vidite se. Jedna dosta naporna sedmica je za vama, pa ćete možda iskoristiti popodne da saberete utiske I napravite plan za dalje…

RAK

Tokom ovog dana ćete biti u jako dobrom raspoloženju, najviše okrenuti ka svojim ukućanima, porodici, koji su mesto gde se vi opuštate I “punite” pozitivnom energijom. Ako uspete da odvojite neki trenutak, obavezno izađite van kuće, jer ćete se provesti mnogo bolje nego što to očekujete.

Nedelja je dan za uživanje..., foto: Look Studio/Shutterstock
Nedelja je dan za uživanje..., foto: Look Studio/Shutterstock
.

LAV

Tokom ovog dana ste najviše posvećeni emotivnom partneru, mlađim članovima porodice, zabavi i prijateljima. Takođe, dobar je trenutak I za neki izlet ili druženje sa prijateljima. Kako dan bude odmicao, vaša će energija jačati I osećaćete se življe I raspoloženije.

DEVICA

Niste raspoloženi za susrete, kontakte, dogovore. Najradije ćete ostati sa ukućanima. Međutim, ovo će funkcionisati samo u prvom delu dana, tamo negde u poslepodnevnim satima dobićete jedan zanimljiv poziv koji će vas naterati da se na brzinu spremite I izađete.

VAGA

Najviše ćete se okretati kontaktima sa ljudima koje duže vreme niste videli. Imali ste premalo vremena u prethodnom periodu i sada želite da to nadoknadite. Možda su vaši planovi ipak preuveličani, jer je malo verovatno da ćete moći da svima posvetite dovoljno pažnje.

ŠKORPIJA

Prijaće vam odmaranje, što će najviše biti izraženo u prepodnevnim satima. Ulaskom u popodnevne sate, vaša će se energija promeniti I osetićete podsticaj da izađete I provedete više vremena sa nekim ljudima koje ste možda malo I zapostavili.

Nedelja je dan za uživanje..., foto: Look Studio/Shutterstock
Nedelja je dan za uživanje..., foto: Look Studio/Shutterstock
.

STRELAC

Okrenuti ste odmoru, ukućanima ili planovima sa prijateljima i društvom. Prijaće vam da provedete vreme I sa mlađim članovima porodice, jer se u njihovom društvu osećate opušteno I rasterećeno. Mogući su I lepi dogovori sa emotivnim partnerom.

JARAC

U ovom danu se dobro osećate, raspoloženi ste i željni provoda. Međutim, izgleda da nećete uspeti da napravite dogovore koje ste priželjkivali, I uglavnom će se vaša pažnja fokusirati na članove porodice. Ako ništa drugo, makar ćete se dobro odmoriti I pripremiti za narednu sedmicu.

VODOLIJA

Promenljivo raspoloženje i potreba za većim društvom. Možda ćete u prepodnevnim satima biti malo povučeni, ali ulaskom u popodne, aktivirate se I krećete u potragu za zabavom. Dobar je trenutak I za izlazak sa voljenom osobom, ili makar kraći izlet.

RIBE

Tokom ovog dana najradije ćete provesti vreme u kućnom okruženju, sa dragim ljudima, što će posebno biti izraženo u prepodnevnim satima. Ulaskom u popodne, dobićete jednu jaču energiju I tada biste mogli da napravite I dogovor sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/