Zvezde kažu: Ova tri horoskopska znaka imaju najmanje šanse da se obogate

Novac nam je svima potreban, ali oduvek ga neki imaju više, neki manje, a neki ni malo.

Kako vi stojite po ovom pitanju?, foto: pathdoc/Shutterstock
Kako vi stojite po ovom pitanju?, foto: pathdoc/Shutterstock
.

Portal Your Tango piše da astrolozi smatraju da i na to utiče vaš horoskopski znak, a za ova tri horoskopska znaka navode da imaju najmanje šanse da se obogate.

1. Blizanci

Neodlučnost Blizanaca se, nažalost, ne odnosi samo na svakodnevne sitnice poput onog što će obući ili šta će spremiti za večeru, već i na važne i velike životne odluke.

Ta bi neodlučnost mogla skupo da ih košta budući da će retko ko imati strpljenja da ih čeka da se odluče i izvagaju opcije kad im se ponudi neka životna prilika. Dok se oni premišljaju, mogao bi da uskoči neko ko lakše donosi odluke i preotme im, primera radi, posao iz snova.

2. Vaga

Vage su jako kritične kako prema drugima tako i prema samima sebi. Često će im biti teško da sebe uvere da su posobni da obave neki posao, pogotovo ako osećaju da postoji nekakav rizik. Umesto toga uveriće sebe da nisu u stanju da zarade puno novca i tako sabotiraju sami sebe.

3. Riba

Ribe vole da izvagaju svoje opcije i to je često dobra stvar, ali takođe ih može ograničavati kada bi trebalo da se odluče na neki veći korak. Često će propustiti priliku da ostvare nešto novo jer se previše brinu oko posledica. Voleli bi da ostvare nešto veliko, ali se boje da će se sve završiti loše pa često odustaju u startu.