HOROSKOPSKI znaci su OPSEDNUTI seksom! Mnogi će se zapitati: Da li je moj partner među njima?

Seks predstavlja važan deo svakog ljubavnog odnosa, a ako ste se ikad zapitali zašto vi i vaš partner imate različit odnos prema njemu, možda bi astrologija mogla da vam da odgovor na to pitanje. Naime, kako zvedze tvrde pojedini znaci su poprilično opsednuti seksom, pa bi vam saznanje o tome koji su to znaci moglo dati odgovor na pitanje koje sebi stalno postavljate – da li je moj partner među njima?

Izvor: Ženski magazin/Her Way  |  
Foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock
Foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock
.

OVAN

Osobe rođene u znaku Ovna su vrlo opsednute seksom i ne stide se ni najmanje to da pokažu. Ako u klubu sretnete Ovna kom se dopadate, on neće skrivati pogled ispod obrva. Provokativno će vas gledati direktno u oči, zamišljajući pri tom kako trga odeću sa vas. Ovan je taj koji će vam vrlo direktno staviti do znanja da ga privlačite, bez obzira da li ste sami li imate već nekog. Osim toga seksa sa Ovnom je iskustvo za pamćenje.

RIBE

Ribe se ne razlikuju mnogo od Ovnova u pogledu želje za seksom. I one imaju izrazito visok seksualni nagon i više nego u bilo čemu drugom uživaju u seksualnim avnturama. Seks svakog dana, više puta? Da, molim – ako pitate Ribe. Ovo je zapravo jedan od glavnih razloga zbog kojih je Ribama tako teško da nađu dugoročnog partnera. Konstantne asocijacije na seks koje Ribe imaju, znaju poprilično da nerviraju osobe oko njih.

VAGA

Kada se seks u pitanju, Vaga je nezasita i svako ko ima tu čast da joj bude partner zasigurno će uživati izvan granica svog poimanja. Višestruki orgazmi, kao i predigra koja traje satima uključeni su u celu priču. Vage su takođe osobe koje vole da eksperimentišu u seksu i da često menjaju partnere. Zapravo one vide seks na nezamislivim lokacijama – mogu da ga namirišu, osete u ritmu muzike i pronađu čak i dok posmatraju morsku pučinu.