Astro

Bikovima danas baš ništa ne ide po planu, Device su malo "uspavane", Jarčevi zabrinuti...

Rakovi su se danas ućutali, zabili glavu u obaveze i nemaju nameru da posvete ni malo pažnje ljudima oko sebe. Vodolijama je danas hirovitost dostigla maksimum... Kakav dan je pred vama?

25.02.2021. - 06:30h
Jarčevi su malo zabrinuti...
Jarčevi su malo zabrinuti...foto: Dean Drobot/Shutterstock

OVAN

U prvom delu dana ćete morati da kontrolišete tenziju u poslovnom okruženju. A da će je biti, biće. Možete se posvađati sa kolegom bez ikakvog posebnog razloga, I posle se kajati zbog nekih reči. Dobro je što je ovo prolazno I već popodne ćete biti “kao novi”.

BIK

Danas ništa na poslu ne funkcioniše po vašim planovima, pa pustite da stvari idu svojim tokom. Šta više – vaši pokušaji sređivanja mogu samo usporiti ili unazaditi stvari. Dobar je momenat da sa voljenom osobom provedete mirno veče kod kuće.

BLIZANCI

Ako ste kreativac ili vam je potrebno umetničko nadahnuće – danas ćete funkcionisati savršeno. No, ako je vaš posao drugačijeg tipa, vodite računa – greške su moguće, tenzija je moguća, u suštini moguće je da sve kvari vaše planove. I vaše će raspoloženje biti promenljivo.

RAK

Vi ste se danas ućutali, zabili glavu u obaveze I nemate nameru da posvetite ni malo pažnje ljudima sa kojima radite I koji vas okružuju. Samo želite da završite ono što imate što pre, da se pokupite I odete kući. Doduše, neki imaju planove, I to vrlo lepe za susret Ili izlazak sa prijateljima.